Hyppää pääsisältöön

YleXPop 2018: Nelli Matulan ensimmäinen oma festarikesä saa hienon lähtölaukauksen Vaasassa

YleXPop järjestetään tänä vuonna Vaasassa lauantaina 2. kesäkuuta. Nelli Matula on yksi ilmaiskonsertin tähdistä.

Nelli Matula // Kuva: Juuli Aschan / YleX

Nelli Matula nähtiin YleXPopin lavalla myös viime vuonna. Silloin hän esitti Kesäkumibiisin yhdessä Vilma Alinan, Sini Yaseminin ja Ida Paulin kanssa. Lisäksi Matula vieraili Robinin keikalla Hula hula -kappaleen aikana.

Nyt poppari nähdään aivan omalla keikalla, jolta on lupa odottaa paljon. Kesä 2018 on Nelli Matulalle iso festarikesä. Viime vuonna hän keikkaili paljon Robinin kanssa Hula hula -kiertueen merkeissä ja osana Rähinä Specialia, mutta nyt hän saa loistaa omin voimin. Se todennäköisesti onnistuu valovoimaiselta artistilta erittäin hyvin. Matula on myös taitava tanssija ja hänen keikoillaan on nähty lisäksi taustatanssijoita. Artistin esiintymisessä on aina mukana paljon flirttiä.

Suuri yleisö sai nähdä viime syksynä tv:ssä Tähdet, tähdet -ohjelmassa, kuinka taitava laulaja ja esiintyjä Nelli Matula on, vaikka artisti on julkaissut vasta neljä omaa biisiä. Nelli Matula fiittasi myös viime vuonna Profeettojen EYO-biisillä.

Julkaisemme tällä viikolla lisää YleXPop-artisteja.

Kuuntele alta Nelli Matulan fiilikset YleXPopista.

Lue myös:

YleXPop 2018: Kotimaisen popin ykkösnimiin kuuluva Reino Nordin ilmaisella festarikeikalla Vaasassa

YleXPop 2018: Aleksanteri Hakaniemi on nälkäinen nuori artisti, joka on isomman breikkaamisen kynnyksellä

YleXPop 2018: Evelina on poikkeuksellinen striimikuningatar, joka saa taatusti koko torin tanssimaan