Hyppää pääsisältöön

YleXPop 2018: Aleksanteri Hakaniemi on nälkäinen nuori artisti, joka on isomman breikkaamisen kynnyksellä

YleXPop järjestetään tänä vuonna Vaasassa lauantaina 2. kesäkuuta. Aleksanteri Hakaniemi on yksi ilmaiskonsertin tähdistä.

Aleksanteri Hakaniemi esiintyy kesäkuussa YleXPopissa. // Kuva: Juuli Aschan / YleX

Aleksanteri Hakaniemen vuosi lähti hienosti käyntiin Nuorena jaksaa -debyyttilevyn myötä. Lisäksi Hakaniemi ylsi YleX Läpimurto -listauksen sijalle kaksi. Se tarkoittaa sitä, että uskomme artistin breikkaavan isommin tämän vuoden aikana. Hakaniemen vahvuuksiin kuuluvat muun muassa persoonallinen ääni, vaikuttava biisinkirjoitustaito ja valtava nälkä menestyä.

23-vuotias laulaja-lauluntekijä Aleksanteri Hakaniemi on kotoisin Kouvolasta, mutta asuu nykyään Helsingissä. Hän on ollut ennen omaa soolouraansa Reino Nordinin taustalaulaja sekä Evelinan keikka-DJ. Oman popuransa Aleksanteri Hakaniemi käynnisti marraskuussa 2016 julkaistulla Etsi mut -kappaleella. Hakaniemi tunnetaan parhaiten kappaleista 15, Pane mut sekasin, Filmi katkee feat. Aste ja Kynttilät. Hakaniemen tuorein sinkku on nimeltään Pelkääks vai rakastaks. Ennen musauraansa Hakaniemi tunnettiin tubettajana.

Hakaniemen Pane mut sekaisin -biisi on soinut radion lisäksi ahkerasti myös tv:ssä Temptation Island -ohjelmassa, jonka kuvauksissa artisti myös vieraili.

Julkaisemme pian lisää YleXPop-artisteja.

Kuuntele alta Aleksanteri Hakaniemen fiilikset YleXPopista.

Lue myös:

YleXPop 2018: LCMDF edustaa raikasta ja railakasta vaihtoehtopoppia

YleXPop 2018: Kotimaisen popin ykkösnimiin kuuluva Reino Nordin ilmaisella festarikeikalla Vaasassa

YleXPop 2018: Nelli Matulan ensimmäinen oma festarikesä saa hienon lähtölaukauksen Vaasassa

YleXPop 2018: Evelina on poikkeuksellinen striimikuningatar, joka saa taatusti koko torin tanssimaan