Hyppää pääsisältöön

Näytön paikka – irlantilaissarja nuoresta asianajajasta

Uusi irlantilaissarja kertoo nuoresta asianajajasta Tarasta, jonka ura ja elämä hajoavat hetkessä pirstaleiksi.
Kakkoskaudella tavataan Meg (Fiona O'Shaughnessy), Eric (Rory Keenan), Vincent (Neil Morrissey), Tara (Amy Huberman), Sam (Moe Dunford), George (Maria Doyle Kennedy) ja Ray (Emmet Byrne). Uusi irlantilaissarja kertoo nuoresta asianajajasta Tarasta, jonka ura ja elämä hajoavat hetkessä pirstaleiksi. Yle TV1,Näytön paikka

TV1 perjantaisin 25.5. - 15.62018 klo 21.05 - 22.00 (1. tuotantokausi)
TV1 perjantaisin 29.6. - 3.82018 klo 21.05 - 22.00 (2. tuotantokausi)
Areenassa 30 päivää

Dublinissa vaikuttava asianajaja Tara Rafferty (Amy Huberman) työskentelee arvostetussa lakitoimistossa, jonka omistaa tulevan miehensä Eric Dunbarin (Rory Keenan) isä.

Tara ja Eric ovat menossa naimisiin ja luvassa on vuosikymmenen häät.

Uusi irlantilaissarja Näytön paikka (12) kertoo nuoren asianajan elämästä. Sarjasta esitetään ensimmäisen tuotantokauden neljä jaksoa ja toisen kahden kuusi jaksoa.

Kohtalokas virhe

Kymmenen sekuntia. Enempää ei tarvita, ja Taran elämä kääntyy ylösalaisin. Sulhanen tekee polttareissa kohtalokkaan virheen ja jää kiinni pettämisestä.

Taran unelma suuresta rakkaudesta romahtaa. Työt ex-sulhasen kanssa lakitoimistossakaan eivät enää houkuttele.

Naisen on aloitettava tyhjästä, mutta nyt hän saa tehdä juuri sen mikä hänestä oikein on. Kun menettää kaiken, huomaa ketä kannattaa puolustaa.

Maailma, jonka haluaa unohtaa

Tara ryhtyy rakentamaan uutta elämää ja asianajajan uraa. Eikä nyt tarvita komeita kulisseja.

Avukseen hän saa katu-uskottavan assistentin Rayn (Emmett Byrne), yksityisetsivä Meg Rileyn (Fiona O'Shaughnessy) sekä ystävänsä ja mentorinsa Vincent Piken (Neil Morrissey).

Yllättäen Taralle siunaantuu juttuja, joiden vuoksi hän joutuu kohtaamaan ihmisiä ja kokonaisen maailman, jotka hän haluaisi jättää jo taakseen.

Pääosissa nähdään myös Brahm Gallagher, Paul Antony-Barber, Maria Doyle Kennedy, Moe Dunford ja Jane Brennan.

Striking Out. Idea ja käsikirjoitus: James Phelan. Ohjaus: Lisa James Larsson ja Simon Massey. Tuotanto: Bl!nder F!lms, Irlanti, 2017 - 18.

Keskustele
 • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

  Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

  Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.

 • Jouluiset gospelin sävelet kaikuvat Riemulauluissa su 12.12. klo 10

  Haastateltavana lastenlääkäri Leena Kaartinen.

  Joulukuun Riemulauluissa teemana on Tienraivaaja. Saarnakeskustelussa haastatellaan lastenlääkäri Leena Kaartista, joka on tehnyt merkittävää auttamistyötä Afganistanissa. Lahden Gospelkuoro tunnelmoi Marjaana Turusen johdolla. Laulusolistina esiintyy Laura Autio. Lotilan koulun musiikkiluokkien Laulupuu-kuoron herkät lauluesitykset tuovat herkkää adventin tunnelmaa. Riemulaulujen juontajina toimivat Elina Vaittinen ja Riku Suokas.

 • Hoosianna kajahtaa televisiossa ja radiossa ensimmäisenä adventtina 28.11.

  Ensimmäinen adventti kutsuu laulamaan Hoosiannaa.

  Ensimmäisenä adventtisunnuntaina 28.11. klo 10 lähetetään Hoosianna-jumalanpalvelukset suorana sekä televisiossa että radiossa. Televisiojumalanpalvelus tulee Pyhän Pietarin kirkosta Siuntiosta ja radiojumalanpalvelus on perheiden Hoosianna-kirkko, joka lähetetään Lohjalta Pyhän Laurin kirkosta.