Hyppää pääsisältöön

Vieraana Why Don't We: Faneistamme lähtee parhaimmillaan enemmän ääntä kuin aseesta

Why Don't We kävi Ylex Illan Jani Kareisen vieraana.

Why Don't We

Amerikkalainen poikabändi Why Don't We aloittaa Euroopan kiertueensa Suomesta. YleX Illan Jani Kareinen tapasi energisen poikaviisikon ja haastattelussa selvisi mm. se miksi bändin Zachilla oli päällään Suomen jääkiekkomaajoukkueen pelipaita.

Kuuntele haastattelu alta!

Why Don't We

  • Blockfesteille saapuva Pusha T puhututtaa: Daytona-albumilla ja Drakella otsikoihin

    Pusha T Blockfesteille paikkaamaan Playboi Cartia.

    Suomeen saadaan elokuussa esiintyjä, joka on samaan aikaan pitkän linjan legenda, sekä yksi Jenkkien ajankohtaisimmista artisteista. Kanye Westin tuottama Pusha T viimeistelee Blockfestin artistikattauksen. Amerikkalainen rap-artisti ja malli Playboi Carti perui päällekkäisten aikataulujen vuoksi keikkansa Tampereen Blockfesteillä.

  • Beyoncé ja Jay-Z: The Cartersin kartelli tasa-arvon puolesta

    Beyoncé ja Jay-Z julkaisivat kantaaottavan albumin.

    Beyoncé ja Jay-Z julkaisivat 16.6. yllättäen ensimmäisen yhteisalbuminsa Everything is Love. Levyn on sanottu kertovan pariskunnan välisestä rakkaudesta. Tie rakkauden rauhalliseen satamaan on kuitenkin ollut kaikkea muuta kuin ruusuinen.