Hyppää pääsisältöön

Playboi Carti ja Asap Ferg viimeistelevät Blockfestin esiintyjälistan – Tampereella nähdään myös Asan ja Laineen Kasperin yhteiskeikka!

Blockfest julkisti loput esiintyjänsä. Suosittujen jenkkiräppärien lisäksi Tampereella nähdään muun muassa JVG, View ja Tippa & Bizi.

Playboi Carti esiintyy elokuussa Blockfestissa! // Kuva: Promokuva / Gunnar Stahl

Blockfest paljasti loput esiintyjänsä kesän räppifestareille. Ulkomaalaisina vahvistuksina Ratinalla nähdään Asap Ferg sekä juuri perjantaina uuden albumin julkaissut Playboi Carti. Playboi Carti tunnetaan erityisesti yhdestä viime vuoden suurimmista rap-hiteistä Magnolia. Räppärit ovat tehneet aiemmin myös yhteistyötä, sillä Playboi Carti vierailee Asap Fergin Mad man -kappaleella.

Yksi mielenkiintoisimpia julkistuksia on Asan ja Laineen Kasperin yhteiskeikka. Asan viime vuonna heittämä Punainen tiili -keikka oli yksi Blockfestien mieleenpainuvimpia esityksiä. Tänä vuonna kaksi pitkään suomalaisen rapin eturintamassa musiikkia tehneet räppärit yhdistävät voimansa. Laineen Kasperi julkaisi hiljattain Vihapuheita ja rakkauslauluja -levyn ja Asa on julkaisi tulevalta Rakkauslauluja miehille -levyltään Love-nimisen singlen. Onko kaksikon keikalla Ratinassa siis rakkautta ilmassa?

Elokuussa Tampereella esiintyvät myös JVG, Kingfish, View, uuden levyn julkaissut Nikke Ankara, Pastori Pike, Aste, viime vuonna trap-levyn yhdessä työstäneet Tippa & Bizi ja DJ-kattauksen Blocfkestissa tarjoilevat DJ Vicky, DJ Taste ja Mista S.

Blockfest järjestetään Tampereen Ratinassa 17.–18. elokuuta. YleX on mukana festaroimassa.

Lue myös:

Koe Blockfestin parhaat hetket uudelleen näiden kuvien ja audioiden avulla – mukana tietysti myös YleX Aamun Köpin ikimuistoinen verse