Hyppää pääsisältöön

Asutko erityisessä paikassa tai oletko persoonallinen sisustaja? Ilmianna kotisi juttusarjaan!

Lapsen piirtämä talo
Lapsen piirtämä talo Puoli seitsemän

Yksi sisustaa yltiöromanttisesti, toisella on seinät täynnä metsästysmuistoja ja kolmas asuu vanhassa vankilassa. Missä ovat Suomen erikoisimmat kodit?

Puoli seitsemän etsii Suomen persoonallisimpia koteja juttusarjaa varten. Onko sinun tai tuttavasi koti se, jossa kävijöiltä loksahtavat leuat auki?

Kerro meille oheisella lomakkeella kodin tarina ja lähetä vaikka kuva mukana. Jätä myös yhteystietosi, jotta voimme ottaa yhteyttä mahdollisia jatkokysymyksiä tai jutuntekoa varten!

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

 • Miksi olemme niin väsyneitä?

  Yksi väsymyksemme aiheuttaja on krooninen varovaisuus.

  "Mä oon ihan vitun väsynyt!" "Haluaisin vain nukkua!" Kuulostaako tutulta? Olemme pisteessä, jossa työikäiset ihmiset haukottelevat enemmän kuin vanhukset. Väsymykselle on monta syytä, mutta esittelen nyt yhden lisää. Se on ilmiö nimeltään krooninen varovaisuus. Kun psykologisia koreografioita ja varovaisuuden askelmerkkejä joutuu tarkkailemaan päivittäin, ihmisestä tulee väsynyt.

 • Mihin sinä uskot? Testaa itsesi!

  Mihin uskot?

  Mihin uskot? Mikä sinulle on elämässä tärkeätä? Mitä arvostat? Testaa itsesi! Testi perustuu professori Tatjana Schnellin pitkäaikaiseen tutkimustyöhön Innsbruckin yliopistossa.

 • Aivotutkija: Nämä viisi asiaa kaipaavat kipeimmin muutosta suomalaisessa työelämässä

  Kiire, uni, tehokkuus, tilat ja verkostotyö.

  Kun aivotutkija päästetään katselemaan suomalaista työelämää, tulee mieleen pitkä lista asioita, jotka kannattaisi muuttaa. Aloitetaan tärkeimmistä, kirjoittaa aivotutkija Minna Huotilainen blogissaan. 1. Kiire ja hoppu pois! Lyhytjänteinen asioista toiseen hyppiminen ja jatkuvat keskeytykset eivät päästä aivoja vakaviin töihin, vaan pitävät meidät lillukanvarsien parissa.