Hyppää pääsisältöön

Harry ja Meghan: Romanssi kahdelle – moderni rakkaustarina

Meghan Markle ja prinssi Harry nauravat käsikädessä.
Prinssi Harry ja Meghan Markle. Meghan Markle ja prinssi Harry nauravat käsikädessä. Kuva: Yle Kuvapalvelu / Chris Jackson Getty Images Prinssi Harry, Sussexin herttua,Meghan, Sussexin herttuatar,Harry ja Meghan: romanssi kahdelle

TV1 lauantaina 19.5.2018 klo 13.05 - 13.50, uusinta maanantaina 28.5. klo 19.00
Areenassa 30 päivää

Vuoden odotetuimmat häät tulossa! Koko maailma seuraa, kun prinssi Harry ja amerikkalaisnäyttelijä Meghan Markle saavat toisensa.

BBC:n tuottama dokumentti kertoo Harryn ja Meghanin modernin rakkaustarinan. Harry ja Meghan tulevat aivan erilaisista taustoista ja molemmat ovat joutuneet kamppailemaan löytääkseen paikkansa maailmassa.

Dokumentti kertoo parin taustoista ja onnekkaasta sattumasta, joka toi heidät yhteen. Minkälainen on ollut heidän matkansa kohti alttaria? Ohjelmassa nähdään muun muassa arkistomateriaalia sekä morsiusparin läheisten haastatteluja.

Miten Windsorissa ja muualla Britanniassa on valmistauduttu häihin? Miten Harryn ja Meganin juhlat poikkeavat aikaisemmista kuninkaallisista tilaisuuksista?

Harry & Meghan: A Modern Love Story. Tuotanto: BBC, Britannia, 2018.

Keskustele