Hyppää pääsisältöön

Vaimo takaisin – komediasarja pankkiirin aviokriisistä

Kuusiosaisen brittikomedian päärooleissa ovat Ben Miller ja Caroline Catz.
Ben Miller ja Caroline Catz. Kuusiosaisen brittikomedian päärooleissa ovat Ben Miller ja Caroline Catz. Kuva: Mainstreet Pictures 2016 Yle TV1,Vaimo takaisin

TV1 lauantaisin 17.11. - 22.12.2018 n. klo 23.45 - 00.15
Areenassa 7 päivää

Rakas, tuu takas. Tätä havahtuu miettimään pankkiiri Murray, työnarkomaani, jonka vaimo Bex jättää 40-vuotisjuhliensa merkeissä miehensä kuin nallin kalliolle.

Murray pitää itseään mukavana miehenä, samoin hänen sukulaisensa, ystävänsä ja työtoverinsa. Vaimolla lienee ollut jotain valittamista.

Murray ryhtyy ottamaan selvää mistä on kyse, sillä kyllähän vaimo on hyvä olla ja ehkä vaimollakin pitäisi olla hyvä olla. Mies yrittääkin tosissaan voittaa Bexiä takaisin, mutta kompuroinneilta ei voi välttyä.

Kuusiosaisen farssikomedian pääroolissa nähdään Ben Miller, tuttu sarjoista Murha paratiisissa ja Vävypoika oon sekä Caroline Catz, suosikkinäyttelijä Doc Martin -sarjasta.

Muissa rooleissa näyttelevät Isän eläintarhasta tuttu Peter Wight, Jan Francis, Cariad Lloyd, tuttu sarjasta Promotytöt, Kenneth Collard, Susannah Fielding ja Stewart Wright.

Sarjan tekijät Mark Bussell ja Justin Sbresni ovat käsikirjoittaneet muun muassa menestyssarjan Vävypoika oon.

I Want My Wife Back. Tuotanto: Mainstreet Productions/BBC, Britannia, 2016. Draamasarja on esitetty Ykkösellä edellisen kerran heinäkuussa 2018.

Keskustele
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.