Hyppää pääsisältöön

Mielensäpahoittaja lähtee maailmalle - uusi viihdekuunnelmasarja alkaa

Kuvassa Heikki Kinnunen (Mielensäpahoittaja) ja Emilia Sinisalo (Rouva Insinööri)
Heikki Kinnunen (Mielensäpahoittaja) ja Emilia Sinisalo (Rouva Insinööri) Kuvassa Heikki Kinnunen (Mielensäpahoittaja) ja Emilia Sinisalo (Rouva Insinööri) Kuva: Jukka Lintinen / Yle Kuvapalvelu kuunnelmat,Mielensäpahoittaja,Tuomas Kyrö,Heikki Kinnunen,Emilia Sinisalo,radio

KirjailijaTuomas Kyrön Mielensäpahoittaja sai aikanaan alkunsa Radioteatterissa, ja tänä kesänä kansan rakastama kiukkupussi seikkailee radiossa jälleen! 10-osaisen sarjan nimiroolissa on Heikki Kinnunen. Sarja alkaa Yle Radio 1:ssä lauantaina 2.6.2018.

Tällä kertaa Mielensäpahoittaja lähtee maailmalle. Saatuaan puhelun veljeltään Fuengirolasta hän pakkaa karvalakkinsa ja suuntaa etelään. Veli tekee kuolemaa ja vielä kerran pitäisi nähdä, jotta vanhat kinat saataisiin sovittua.

Alkaa toiminnantäyteinen matka, jolta ei yllättäviä sattumia puutu. Ja kun Euroopan taivaan yllä leijuu vielä italialaisen tulivuoren tuhkapilvi, on perinteisen lentokoneen sijasta matkavälineitä keksittävä milloin mistäkin. Matkakumppaneina ovat mm. tiukkasanainen Rouva Insinööri ja yllättäviä katoamisia harrastava Muusikko.

Radioteatteri esittää: Mielensäpahoittaja maailmalla
10-osainen viihdekuunnelmasarja. Ensiesitys kesällä 2018.
Yle Radio 1 lauantaisin 2.6. - 4.8.2018 klo 15.00, uusinta tiistaina klo 17.30 + Yle Areena vuoden loppuun asti (tulee Areenaan jakso kerrallaan radiolähetyspäivänä)

Ohjaus: Matti Ijäs
Käsikirjoitus: Tuomas Kyrö
Dramaturgi: Antti Lehtinen
Äänisuunnittelu: Ari Mursula
Tuottaja: Pekka Ruohoranta.

Henkilöt:
Mielensäpahoittaja - Heikki Kinnunen
Rouva Insinööri - Emilia Sinisalo
Muusikko - Juha Pulli.