Hyppää pääsisältöön

Ylen lausunto mediapoliittisen ohjelman verkkokuulemisen täydennykseksi

Yleisradio pyytää, että LVM ottaisi tämän lausunnon huomioon LVM:n mediapoliittisen ohjelman verkkokuulemisen täydennyksenä.

Toimiva, monipuolinen ja moniääninen media-ala edellyttää elinvoimaista kaupallista mediaa sekä monipuolista julkisen palvelun yleisradiota, jonka toimintaedellytykset on turvattu pitkäjänteisesti, Yle kirjoittaa lausunnossaan.

Ylen HR-, viestintä- ja strategiajohtaja Gunilla Ohls painottaa, että uusien tai olemassaolevien tukimuotojen kohdentaminen kaupallisen median toimijoille on perusteltua, jos näin voidaan vahvistaa niiden toimintaedellytyksiä. Tämä tulee tehdä erillään kattavan julkisen palvelun yleisradiotoiminnan rahoituksesta.

Yle on lisännyt yhteistyötä kaupallisen median kanssa ja jatkaa edelleen yhteistyön kehittämistä.