Hyppää pääsisältöön

Ms. Lauryn Hill kesän ainoalla Euroopan keikalla ja suomalaisen indien ikisuosikki Joensuu 1685 Flow Festivalille

Laulaja Lauryn Hill esiintymässä.
Ms. Lauryn Hill saapuu Flow Festivalille Helsinkiin. Laulaja Lauryn Hill esiintymässä. Kuva: EPA / Cyril Zingaro Lauryn Hill

Flow Festival julkisti lisää kovia nimiä kesän festareille.

Yhdysvaltalaistähti Ms. Lauryn Hill esiintyy Flow-festivaaleilla kesän ainoalla Euroopan keikallaan. Laulaja juhlistaa tänä vuonna 20-vuotiasta R&B-klassikkolevyään The Miseducation of Lauryn Hill.

Suvilahdessa tarjoillaan herkkua myös kotimaisen indiemusiikin ystäville, kun Mikko Joensuun luotsaama Joensuu 1685 -yhtye tekee paluun. Mikon lisäksi kokoonpanoon kuuluvat muun muassa Siinai-yhtyeestä tutut Risto ja Markus Joensuu.

Taika Mannilan ja Lina Schifferin muodostama D.R.E.A.M -DJ-duo esittelee kotimaisen räpin kiinnostavia tulevaisuuden nimet D.R.E.A.M.G.I.R.L.S-show’ssaan, kun lavalle nousevat Adikia, AK, Yeboyah ja Sofa.

Aiemmin vuoden 2018 Flow Festivalille varmistuneita esiintyjiä ovat mm. Kendrick Lamar, Arctic Monkeys, Patti Smith, Lykke Li, Fleet Foxes, Alma, Charlotte Gainsbourg, Bonobo, Grizzly Bear ja St. Vincent.

Flow Festival järjestetään 10.–12. elokuuta Helsingin Suvilahdessa.