Hyppää pääsisältöön

Tanja ja kuuro Eurooppa – matkailusarja seikkailee yhdeksässä maassa

Kahdeksanosaisessa sarjassa kuuro Tanja Honkanen seikkailee Euroopan yhdeksässä maassa.
Tanja Honkanen osallistuu Englannissa Bristolin kuumailmapallofestivaaleille. Kahdeksanosaisessa sarjassa kuuro Tanja Honkanen seikkailee Euroopan yhdeksässä maassa. Yle TV1,Tanja ja kuuro Eurooppa

TV1 torstaisin 16.5. - 4.7.2019 klo 20.00 - 20.30, uusinta maanantaisin klo 6.25, Areenassa

Kuuro Tanja Honkanen rakastaa matkustamista ja on reissannut ympäri maailmaa. Eurooppa on jäänyt vähemmälle huomiolle, joten nyt on korkea aika tutustua siihen.

Tanja ja kuuro Eurooppa -sarjassa seikkaillaan yhdeksässä eri maassa. Kahdeksanosaisen sarjan jokaisessa kohteessa Tanja tutustuu mielenkiintoisiin kuuroihin ihmisiin ja heidän tarinoihinsa.

Itsevarma ja sanavalmis Tanja elää elämäänsä täysillä ja haluaa näyttää, että kuurous ei ole este uusille kokemuksille ja elämyksille matkustaessa tai elämässä muutenkaan.

Kahdeksanosaisessa sarjassa kuuro Tanja Honkanen seikkailee Euroopan yhdeksässä maassa.
Kahdeksanosaisessa sarjassa kuuro Tanja Honkanen seikkailee Euroopan yhdeksässä maassa. Yle TV1

Uusia puolia Euroopasta

Lomamatkallaan Tanja pääsee näkemään uusia puolia Euroopan kuuluisista metropoleista sekä tutustumaan kiehtoviin, vähemmän tunnettuihin kohteisiin Baskimaalta aina Balkanille asti.

Jokaisessa kohteessa Tanja tutustuu mielenkiintoisiin ihmisiin ja heidän uskomattomiin, inspiroiviin tarinoihinsa. Hän myös haastaa itsensä ja kohtaa pelkonsa niin vedessä kuin ilmassa.

Kahdeksanosaisessa sarjassa kuuro Tanja Honkanen seikkailee Euroopan yhdeksässä maassa.
Kahdeksanosaisessa sarjassa kuuro Tanja Honkanen seikkailee Euroopan yhdeksässä maassa. Yle TV1,Tanja ja kuuro Eurooppa
Kahdeksanosaisessa sarjassa kuuro Tanja Honkanen seikkailee Euroopan yhdeksässä maassa.
Kahdeksanosaisessa sarjassa kuuro Tanja Honkanen seikkailee Euroopan yhdeksässä maassa. Yle TV1,Tanja ja kuuro Eurooppa

Kuurojen kulttuuri yhdistää

Luvassa on unohtumattomia kohteita legendaarisesta Pariisin Moulin Rougesta Slovenian vuoristomaisemiin ja perinteiseen kalastukseen. Tanja ehtii lomallaan myös Pohjois-Espanjan rannikolle, maistelemaan olutta Oktober-festivaalilla sekä tutustumaan kommunismin jälkeiseen Albaniaan.

Eri maissa odottavat erilaiset tavat ja ruokakulttuurit ja ennen kaikkea kiinnostavat ihmiset ja elämäntarinat. Kuurojen kulttuuri kuitenkin yhdistää yli rajojen ja viittomakielten.

Ohjelma on jatkoa hyvän vastaanoton saaneelle Jarkko ja kuuro Amerikka -sarjalle, jonka Ykkönen esitti televisiossa ensimmäisen kerran 2016.

Tuotanto: Aito Media Oy, 2017. Sarja on esitetty Ykkösellä edellisen kerran vuonna 2018.

Kahdeksanosaisessa sarjassa viittomakielinen Tanja Honkanen seikkailee Euroopan yhdeksässä maassa.
Tanja käy kalastamassa perinteiseen tyyliin Indrit Ibrahimin kanssa Albanian Durrësissa. Kahdeksanosaisessa sarjassa viittomakielinen Tanja Honkanen seikkailee Euroopan yhdeksässä maassa. Yle TV1,Tanja ja kuuro Eurooppa
Keskustele
 • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

  Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

  Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.

 • Jouluiset gospelin sävelet kaikuvat Riemulauluissa su 12.12. klo 10

  Haastateltavana lastenlääkäri Leena Kaartinen.

  Joulukuun Riemulauluissa teemana on Tienraivaaja. Saarnakeskustelussa haastatellaan lastenlääkäri Leena Kaartista, joka on tehnyt merkittävää auttamistyötä Afganistanissa. Lahden Gospelkuoro tunnelmoi Marjaana Turusen johdolla. Laulusolistina esiintyy Laura Autio. Lotilan koulun musiikkiluokkien Laulupuu-kuoron herkät lauluesitykset tuovat herkkää adventin tunnelmaa. Riemulaulujen juontajina toimivat Elina Vaittinen ja Riku Suokas.

 • Hoosianna kajahtaa televisiossa ja radiossa ensimmäisenä adventtina 28.11.

  Ensimmäinen adventti kutsuu laulamaan Hoosiannaa.

  Ensimmäisenä adventtisunnuntaina 28.11. klo 10 lähetetään Hoosianna-jumalanpalvelukset suorana sekä televisiossa että radiossa. Televisiojumalanpalvelus tulee Pyhän Pietarin kirkosta Siuntiosta ja radiojumalanpalvelus on perheiden Hoosianna-kirkko, joka lähetetään Lohjalta Pyhän Laurin kirkosta.