Hyppää pääsisältöön

Tanja ja kuuro Eurooppa – matkailusarja seikkailee yhdeksässä maassa

Kahdeksanosaisessa sarjassa kuuro Tanja Honkanen seikkailee Euroopan yhdeksässä maassa.
Sloveniassa Tanja voittaa pelkonsa ja pääsee ihailemaan järvimaisemaa ilmasta käsin. Kahdeksanosaisessa sarjassa kuuro Tanja Honkanen seikkailee Euroopan yhdeksässä maassa. Yle TV1,Tanja ja kuuro Eurooppa

TV1 tiistaisin 19.6. - 7.8.2018 klo 20.00 - 20.30, uusinta sunnuntaisin klo 16.05 ja maanantaisin klo 12.05
Katsottavissa Areenassa

Kuuro Tanja Honkanen rakastaa matkustamista ja on reissannut ympäri maailmaa. Eurooppa on jäänyt vähemmälle huomiolle, joten nyt on korkea aika tutustua siihen.

Uudessa Tanja ja kuuro Eurooppa -sarjassa seikkaillaan yhdeksässä eri maassa. Kahdeksanosaisen sarjan jokaisessa kohteessa Tanja tutustuu mielenkiintoisiin kuuroihin ihmisiin ja heidän tarinoihinsa.

Itsevarma ja sanavalmis Tanja elää elämäänsä täysillä ja haluaa näyttää, että kuurous ei ole este uusille kokemuksille ja elämyksille matkustaessa tai elämässä muutenkaan.

Kahdeksanosaisessa sarjassa kuuro Tanja Honkanen seikkailee Euroopan yhdeksässä maassa.
Kahdeksanosaisessa sarjassa kuuro Tanja Honkanen seikkailee Euroopan yhdeksässä maassa. Yle TV1

Uusia puolia Euroopasta

Lomamatkallaan Tanja pääsee näkemään uusia puolia Euroopan kuuluisista metropoleista sekä tutustumaan kiehtoviin, vähemmän tunnettuihin kohteisiin Baskimaalta aina Balkanille asti.

Jokaisessa kohteessa Tanja tutustuu mielenkiintoisiin ihmisiin ja heidän uskomattomiin, inspiroiviin tarinoihinsa. Hän myös haastaa itsensä ja kohtaa pelkonsa niin vedessä kuin ilmassa.

Kahdeksanosaisessa sarjassa kuuro Tanja Honkanen seikkailee Euroopan yhdeksässä maassa.
Kahdeksanosaisessa sarjassa kuuro Tanja Honkanen seikkailee Euroopan yhdeksässä maassa. Yle TV1,Tanja ja kuuro Eurooppa

Kuurojen kulttuuri yhdistää

Luvassa on unohtumattomia kohteita legendaarisesta Pariisin Moulin Rougesta Slovenian vuoristomaisemiin ja perinteiseen kalastukseen. Tanja ehtii lomallaan myös Pohjois-Espanjan rannikolle, maistelemaan olutta Oktober-festivaalilla sekä tutustumaan kommunismin jälkeiseen Albaniaan.

Eri maissa odottavat erilaiset tavat ja ruokakulttuurit ja ennen kaikkea kiinnostavat ihmiset ja elämäntarinat. Kuurojen kulttuuri kuitenkin yhdistää yli rajojen ja viittomakielten.

Ohjelma on jatkoa hyvän vastaanoton saaneelle Jarkko ja kuuro Amerikka -sarjalle, jonka Ykkönen esitti televisiossa ensimmäisen kerran kaksi vuotta sitten.

Tuotanto: Aito Media Oy, 2017.

Kahdeksanosaisessa sarjassa viittomakielinen Tanja Honkanen seikkailee Euroopan yhdeksässä maassa.
Tanja käy kalastamassa perinteiseen tyyliin Indrit Ibrahimin kanssa Albanian Durrësissa. Kahdeksanosaisessa sarjassa viittomakielinen Tanja Honkanen seikkailee Euroopan yhdeksässä maassa. Yle TV1,Tanja ja kuuro Eurooppa
Kommentit