Hyppää pääsisältöön

Lumoava Seinabo Sey keikalle Helsingin Kulttuuritalolle

Seinabo Sey esiintyy Ruisrockissa 2016.
Seinabo Sey esiintyy marraskuussa Helsingin Kulttuuritalolla. Seinabo Sey esiintyy Ruisrockissa 2016. Kuva: Yle/Malena Holmström Ruisrock

Ruotsalainen pop-tähti Seinabo Sey valtaa Helsingin Kulttuuritalon marraskuussa.

Ruotsalais-gambialainen Seinabo Sey palaa syksyllä keikalle Suomeen parin vuoden tauon jälkeen. Debyyttilevyllään Pretend yleisön ja kriitikot hurmannut artisti esiintyy Helsingin Kulttuuritalolla 7. marraskuuta.

Muun muassa hiteistään Hard Times ja Younger tunnettu Seinabo Sey on viettänyt debyyttinsä jälkeen hiljaiseloa uusien julkaisujen suhteen, mutta tänä keväänä fanit ovat saaneet nauttia uudesta musiikista kolmen sielua hellivän kappaleen verran.

Viimeisimpänä Seinabo Sey on julkaissut hengästyttävä Breathe-kappaleen, joka on soinut muun muassa YleX:n uuden musiikin ohjelmissa. Laulaja ei ole kertonut tarkempaa tietoa kakkosalbumistaan, mutta sitä odotetaan julkaistavaksi vielä tämän vuoden aikana.

– Seinabo Sey on tarinankertoja vailla vertaa. Hänen syvältä sydämestä kumpuavat kertomuksensa ja läsnäolon rauha lumoavat kuulijan, Anne Lainto ja Ida Karimaa Uuden musiikin X -ohjelmasta hehkuttavat.

YleX on mukana keikkatunnelmissa.