Hyppää pääsisältöön

Antti Tuisku esittää vuoden 2018 Kesäkumi-kappaleen: "Laita se kumipuku päälle"

Antti Tuiskun Kumipuku-kappale käynnistää vuoden 2018 Kesäkumi-kampanjan. Biisissä kuultavan kertosäkeen laita se kumipuku päälle -lause toimii myös kampanjan iskulauseena.

Antti Tuiskun esittämä Kumipuku on tarttuva kesäinen ralli, joka on saanut innoitusta “ysärijumputuksesta” ja sen ajan artisteista. Korvamato on taattu jo ensikuuntelulla!

– On suuri kunnia olla mukana Kesäkumi-kampanjassa, sillä se puhuu erittäin tärkeän asian puolesta. Toivottavasti tänäkin kesänä kaikki muistavat tilanteen tullen laittaa sen kumipuvun päälle, Antti toteaa.

Tuiskun lisäksi Kumipukua ovat olleet tekemässä Idolsistakin tuttu tuottaja Jurek, sekä Bumtsibum -ohjelmaa luotsaava Kalle Lindroth. YleX:n ohjelmapäällikkö Hanne Kauton mukaan Tuisku ja Kumipuku edustavat täydellisesti kesää ja turvaseksikampanjaa.

– Anatuden energia ja kesäistä ihastumisen huumaa kuvaava biisi sopivat kamppiksen rentoon tunnelmaan täydellisesti. Kesäkumibiisin hauskan musiikkivideon on ohjannut nerokas Elias Koskimies, Kautto kertoo.

Kesäkumeja jaossa nyt ennätysmäärä - luvassa muitakin uudistuksia.

Tämän vuoden kampanjassa tahdotaan muistuttaa nuoria suojautumisesta myös suuseksissä: Sen lisäksi, että kondomi toimii suojana emätin- sekä anaaliyhdynnässä, siitä saa helposti muokattua myös suuseksisuojan. Ohjeet suojan tekoon löydät Kesäkumipakkauksesta sekä suomen että ruotsin kielellä.

Tänä vuonna Kesäkumeja jaetaan myös ensimmäistä kertaa saamenkielisinä. Pohjois-, inarin- ja koltansaamenkielisiä kumeja jaetaan Saamelaiskäräjien nuorisoneuvoston kautta.

Niin ja se ennätysmäärä? Yhteensä Kesäkumeja jaetaan kesän aikana Suomen suurimmissa tapahtumissa ruhtinaalliset 190 000 kappaletta. Lisäksi Sotilaskotiliitto jakaa varusmiespalvelustaan suorittaville 30 000 Lomakumia.

Kampanjaan kuuluvia Kesäkumeja jaetaan jo 24. kertaa. Ensimmäisten joukossa kumeja pääset hakemaan lauantaina 2. kesäkuuta YleXPopista, Vaasan Kauppatorilta. Tapahtumassa nähdään myös Kesäkumibiisin musiikkivideon ensiesitys.

YleXPopin lisäksi Kesäkumikampanja on isosti mukana Turun Ruisrockissa 7.-9.7. sekä Tampereen Blockfesteillä 17.-18.8.

Kesäkumikampanjan toteuttavat YleX, Suomen Punainen Risti, Väestöliitto, Syöpäjärjestöt ja Sotilaskotiliitto. Sosiaali- ja terveysministeriö tukee kampanjaa.

Lue myös:
Antti Tuisku Kesäkumi-kappaleestaan: “Kun eletään vuotta 2018, ei ole vain naisia ja miehiä. Se on ihan mahtavaa!”

Juttua muokattu 29.5 klo 13:27. Kesäkumeja jaetaan 24. kertaa.