Hyppää pääsisältöön

Allsång på Skansen – hittiohjelma laulattaa jälleen kesäilloissa

Hyvän mielen yhteislauluohjelma Allsång på Skansen Tukholman Skansenilta tulee taas!
Hanna Pakarinen selostaa Tukholmasta suorana lähetettävän yhteislaulutapahtuman. Hyvän mielen yhteislauluohjelma Allsång på Skansen Tukholman Skansenilta tulee taas! Yle TV1,Hanna Pakarinen,allsång på skansen

TV1 tiistaisin 26.6. - 14.8.2018 klo 21.00 - 22.00
Areenassa vain suorana

Stockholm i mitt hjärta / Låt mig besjunga dig nu / Åldrad i ungdomlig grönska / Öarnas stad, det är du!

Hyvän mielen yhteislauluohjelma Tukholman Skansenilta tulee taas!

Allsång på Skansenin juontaja Sanna Nielsen kutsuu katsojat laulamaan kahdeksana tiistai-iltana. Suorien lähetysten suomalainen selostaja on tutusti laulaja Hanna Pakarinen.

Hanna selostaa aurinkoisten yhteislauluiltojen kulkua sekä kertoo muun muassa artisteista ja kappaleista. Yhteislaulua varten ruutuun saadaan laulujen ruotsinkieliset sanat.

Tukholman sydämestä

Allsång på Skansen on ilmiö, ei vain Ruotsissa, vaan myös kaikissa Pohjoismaissa. Tukholman sydämessä, Skansenilla 20 000 ihmisen yleisö ja miljoona televisiokatsojat nauttivat kesän suurimmasta musiikkiviihteestä.

Sanna Nielsen toimii juontajana kolmatta vuotta peräkkäin. Solliden-lavalla kuullaan ajankohtaisia ja yleisön rakastamia artisteja. Kauden artistit esitellään Skansenilla 12. kesäkuuta.

Allsång på Skansen -ohjelmalla on pitkät perinteet: sitä on tehty jo lähes 40 vuotta – ensimmäinen ohjelma esitettiin 3.8.1979.

Katsojat voivat seurata tv-ohjelmaa alkuperäiskielellä valitsemalla lähetyskieleksi ruotsin. Areenassa on katsottavissa suomeksi selostettu lähetys ja alkuperäinen lähetys löytyy ruotsinkielisen Arenan.fi-puolelta.

Allsång på Skansen. Tuotanto: SVT, Ruotsi, 2018.

Keskustele
  • Jouluiset gospelin sävelet kaikuvat Riemulauluissa su 12.12. klo 10

    Haastateltavana lastenlääkäri Leena Kaartinen.

    Joulukuun Riemulauluissa teemana on Tienraivaaja. Saarnakeskustelussa haastatellaan lastenlääkäri Leena Kaartista, joka on tehnyt merkittävää auttamistyötä Afganistanissa. Lahden Gospelkuoro tunnelmoi Marjaana Turusen johdolla. Laulusolistina esiintyy Laura Autio. Lotilan koulun musiikkiluokkien Laulupuu-kuoron herkät lauluesitykset tuovat herkkää adventin tunnelmaa. Riemulaulujen juontajina toimivat Elina Vaittinen ja Riku Suokas.

  • Hoosianna kajahtaa televisiossa ja radiossa ensimmäisenä adventtina 28.11.

    Ensimmäinen adventti kutsuu laulamaan Hoosiannaa.

    Ensimmäisenä adventtisunnuntaina 28.11. klo 10 lähetetään Hoosianna-jumalanpalvelukset suorana sekä televisiossa että radiossa. Televisiojumalanpalvelus tulee Pyhän Pietarin kirkosta Siuntiosta ja radiojumalanpalvelus on perheiden Hoosianna-kirkko, joka lähetetään Lohjalta Pyhän Laurin kirkosta.