Hyppää pääsisältöön

Aarteenetsijät – sarja huutokaupan ja keräilijöiden maailmasta

Aarteenetsijät on kymmenosainen sarja huutokaupan ihmeellisestä maailmasta.
Hanne Siekkinen pitää monipuolisesta huutokauppatyöstä. Aarteenetsijät on kymmenosainen sarja huutokaupan ihmeellisestä maailmasta. Yle TV1,Aarteenetsijät

TV1 torstaisin 7.6. - 9.8.2018 klo 20.00 - 20.30, uusinta maanantaisin klo 6.25 ja tiistaisin klo 16.29
Areenassa 30 päivää

Aarteenetsijät on kymmenosainen sarja huutokaupan ihmeellisestä maailmasta. Pääosassa ovat meklari Mika Sirén ja hänen vaimonsa Merja, jotka luotsaavat perinteikästä Helanderin huutokauppaa.

Sarja seuraa huutokaupan henkilökuntaa, asiakkaita ja uskomatonta tavaravirtaa. Kamarille saapuu päivittäin tuhansia esineitä. Arkisten tavaroiden joukkoon mahtuu aina aarteita. Huudettavaksi päätyy kaikkea mahdollista vanhoista liikennevaloista kristallikruunuihin.

Aarteenetsijät on kymmenosainen sarja huutokaupan ihmeellisestä maailmasta.
Sarja seuraa Mika ja Merja Siréninin perinteikästä huutokauppaa. Aarteenetsijät on kymmenosainen sarja huutokaupan ihmeellisestä maailmasta. Yle TV1,Aarteenetsijät

Intohimoiset keräilijät

Mitä tarinoita kätkeytyy vanhaan hopeiseen puuterirasiaan, minkä arvoinen on alkuperäinen Domus-tuoli ja kuka omisti mittavan kokoelman vintage-merkkilaukkuja?

Minne päätyvät tavarat, jotka kuolinpesistä ja varastoista kerätään, ja mihin hintaan?

Sarjassa pääsevät ääneen myös keräilijät, jotka suhtautuvat aarteisiinsa intohimoisesti. Jopa niin intohimoisesti, että ovat valmiita vuokraamaan erillisen asunnon vain löytöjänsä varten.

Aarteenetsijät on kymmenosainen sarja huutokaupan ihmeellisestä maailmasta.
Keräilijäperheen koti täyttyy vanhoista kannuista. Aarteenetsijät on kymmenosainen sarja huutokaupan ihmeellisestä maailmasta. Yle TV1,Aarteenmetsästäjät

Kuuden tunnin huutokauppa

Aarteenetsijät-sarjassa tavataan keräilijöiden kuningas, taiteilija Risto Vilhunen. Fiona Timantti rakastaa 40-luvun estetiikkaa, ja hän keräilee muun muassa vanhoja alusvaatteita. Mikä onkaan Fionan kallein aarre?

Meklari Mika Sirénin päivät täyttyvät kuolinpesien arvioinneista ja tyhjennyksistä sekä muista asiakastapaamisista. Päivät voivat venyä pitkiksi. Kaiken vaivan kruunaa noin kuusi tuntia kestävä huutokauppa, jonka meklari hoitaa yhdeltä istumalta.

Tuotanto: Moskito Television, 2014. Sarja on esitetty Ykkösellä edellisen kerran 2014.

Keskustele
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.