Hyppää pääsisältöön

Luontohetki: Monimuotoinen Australia – matka aavikolta Isolle valliriutalle

Uudessa dokumenttisarjassa Mears tutustuu kuuteen australialaiseen luontotyyppiin.
Koala on yksi Australian tunnetuimmista ikoneista. Uudessa dokumenttisarjassa Mears tutustuu kuuteen australialaiseen luontotyyppiin. Yle TV1,Luontohetki: Monimuotoinen Australia

TV1 sunnuntaisin 10.6. - 15.7.2018 klo 18.15 - 18.45
Katsottavissa Areenassa

Australia on brittiläisen juontajan Ray Mearsin lempipaikkoja. Luonnontutkijalle manner onkin yksi kiinnostavimmista kohteista.

Uudessa dokumenttisarjassa Mears tutustuu kuuteen australialaiseen luontotyyppiin.

Mears matkustaa keskellä upeita maisemia punahiekkaisilta aavikoilta Ison valliriutan trooppisiin vesiin. Hän vierailee tulvan peittämillä kosteikoilla ja sademetsän siimeksessä. Matkallaan Ray Mears tapaa myös paikallisia ihmisiä.

Australian luonnosta löytyy eläimiä, jollaisia ei esiinny missään muualla.

Ray Mear´s Wild Australia, Britannia, 2016.

Uudessa dokumenttisarjassa brittiläinen juontaja Ray Mears tutustuu kuuteen australialaiseen luontotyyppiin.
Brittiläinen juontaja Ray Mears vierailee Isolla valliriutalla. Uudessa dokumenttisarjassa brittiläinen juontaja Ray Mears tutustuu kuuteen australialaiseen luontotyyppiin. Yle TV1,Luontohetki: Monimuotoinen Australia
Keskustele
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.