Hyppää pääsisältöön

ALMA ja MØ yhteiskeikalle Helsinkiin!

MØn ja Alman The Circuksen keikan mainos
MØn ja Alman The Circuksen keikan mainos Alma,The Circus,MØ

Suomalais-tanskalainen superkombo saapuu marraskuussa The Circukseen.

Kansainvälisiä yleisöjä hurmaava Alma sekä tanskalainen pop-suuruus esiintyvät yhdessä Helsingin The Circuksessa 25. marraskuuta. Keikka on osa Møn Forever Neverland: Chapter 1 -Euroopan kiertuetta, jolla Alma lämmittelee Møtä.

Helsingissä kuitenkin myös Alma tarjoilee täysimittaisen show’n, eli luvassa on ainutlaatuista herkkua pohjoismaisen pop-musiikin ystäville.

Alman ja Møn yhteiskeikan liput tulevat myyntiin 14. kesäkuuta, ja YleX on vahvasti mukana keikkatunnelmissa.

Keikkailemisen lisäksi Alma ja Mø tekevät myös musiikkia yhdessä. Artistien yhteistyöstä pääsee nauttimaan Alman Heavy Rules -mixtapen avausraidalla Dance For Me.

Alma ja Mø esiintyvät myös BBC Radio 1 -kanavalla esitetyllä Dua Lipan IDGAF-vedolla. Mukana videolla nähdään lisäksi ruotsalaistähti Zara Larsson ja Alman luottobailukaveri Charli XCX.

– Olen keikasta innoissani, minä palvon Almaa! Hän lämmitteli minua Suomessa pari vuotta sitten juuri ennen läpimurtoaan, nyt olemme saman kokoluokan artisteja ja saamme heittää yhteiskeikan, Mø kommentoi viikonloppuna Helsingin Sideways-festivaalilla vieraillessaan.

Kaksikko on kovassa nosteessa ympäri maailmaa: Mø esiintyi huhtikuussa maailman kenties tunnetuimmilla festareilla Kalifornian Coachellassa ja tekee musiikkia yhdessä luottotuottajansa Diplon eri projekteissa. Møn tunnetuimpia biisejä ovat muiden muassa vuoden 2016 jättihitti Final Song sekä Major Lazerin kanssa yhdessä tehty Lean On.

Alma puolestaan on julkaissut kuluneen vuoden aikana musiikkia niin jenkkiräppäri French Montanan, Tove Styrken kuin Charli XCX:n kanssa. Kiinnostavien musiikkivierailujen lisäksi Alma on tuttu kasvo kansainvälisen musiikkikentän nuorten ja kiinnostavien Instagram-kuvista.

Viimeksi viime viikolla suomalaisille tarjoiltiin ylpeyden aihetta, kun ruotsalaistähti Tove Lo julkaisi remixin jo vuonna 2017 päivänvalon nähneestä Bitches-kappaleesta.

Remixillä ja sille tehdyllä hulvattomalla musiikkivideolla päästään nauttimaan Charli XCX:n, Elliphantin ja Icona Popin lisäksi myös Alman musiikillisista lahjoista – vaikuttavista näyttelijäntaidoista puhumattakaan. Musiikkivideolla nähdään myös Broad City -sarjassa Trey Puckeria näyttelevä Paul W. Downs.