Hyppää pääsisältöön

Hae mukaan ohjelmaan Digihuijarit!

Ihminen tietokoneen ääressä.
Ihminen tietokoneen ääressä. Kuva: Rawpixel Ltd. verkkohyökkäykset,Fraud,verkkourkinta,Scam,kyberrikollisuus

Miten sinua on yritetty huijata netissä tai somessa? Onko tietojasi anastettu tai hyväntahtoisuuttasi käytetty hyväksi? Kenties sinua on kiristetty? Ehkäpä koneesi on kaapattu tai identiteettisi varastettu?

Keräämme uuteen Ylen ohjelmaan kokemuksia digimaailmassa tapahtuneista rötöksistä. Oli kyse sitten epäonnisista kryptovaluuttakaupoista, vainoavasta exästä tai vaikkapa somehuijauksista, me haluamme kuulla tarinasi!

Hae mukaan ohjelmaan ja autetaan yhdessä ihmisiä varautumaan digimaailman huijareita vastaan!

Linkki lomakkeeseen.

Muokkaus 12.6.2018: Jutun pääkuva vaihdettu.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua