Hyppää pääsisältöön

Yle Tunnus – sinun palvelusi

Mies ja lapsi katsovat yhdessä ohjelmaa tabletilla.
Mies ja lapsi katsovat yhdessä ohjelmaa tabletilla. Yle Tunnus

Yle Tunnuksella pääset kirjautumaan kaikkiin Ylen palveluihin, kuten Yle Areenaan, Uutisvahtiin ja Yle.fi-sivustolle. Saat juuri sinulle räätälöidyn käyttökokemuksen ja kiinnostavimmat sisällöt.

Tunnuksen avulla voi merkitä lempiohjelmiasi suosikeiksi Yle Areenassa ja saada ilmoituksen, kun uusi jakso ilmestyy. Ollessasi kirjautuneena Areenaan voit lopettaa katsomisen ja jatkaa siitä mihin jäit – myös eri laitteella.

Saat suosituksia muista sinua ehkä kiinnostavista Areena-sisällöistä. Halutessasi voit tilata uutiskirjeitä sähköpostiisi ja pysyä ajantasalla uusimmista ohjelmistamme.

Tunnuksen luominen on yksinkertaista ja nopeaa. Voit ottaa Tunnuksen käyttöösi Ylen palveluissa Kirjaudu-kohdassa tai Yle Tunnuksen omilla sivuilla. Tarvitset vain sähköpostiosoitteen ja salasanan, joilla saat oman Tunnuksen.

Yle Tunnus on kotimainen ja turvallinen tapa kirjautua. Emme luovuta tietojasi ulkopuolisille ilman lupaasi.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

 • Suomen kansallisklassikko Tuntematon sotilas kasvaa näyttäväksi tv-sarjaksi Ylen kanavilla

  Viisiosainen sarja sisältää uutta materiaalia.

  Yle julkaisee ensimmäisenä TV1:ssä ja Yle Areenassa viisiosaisen Tuntematon sotilas -sarjan. Väinö Linnan kansallisklassikoksi muodostuneesta teoksesta kuvattu sarja alkaa TV1:n Kotikatsomossa sunnuntaina 30.12. kello 21.05. Loput neljä jaksoa nähdään tammikuussa sunnuntai-iltaisin kello 21.05. Kaikki viisi osaa julkaistaan kerralla katalogina Yle Areenassa 30.12. Tv-sarja laajentaa lokakuussa 2017 ensi-iltansa saaneen Tuntematon sotilas -elokuvan tarinaa.

 • Lista asioista, joita vihaan nykyajassa

  Asioita, joita vihaan nykyajassa

  Joulun alla ihmiset ovat pahalla päällä. Tähän syynä on koko vuoden patoutunut vitutus. Jos haluat helpottaa oloasi ennen jouluaattoa, laadi lista, johon keräät vihaamiasi asioita. Sen tarkoitus ei ole olla ratkaisukeskeinen. Listan ainoa tehtävä on saada olla vihainen. KulttuuriCocktailin Tuomas Karemo laati malliksi oman listansa.

 • Näkymättömästä säestäjästä tuli arvostettu pianopedagogi ja rakastettu musiikkijulkkis

  Meri Louhos kertoo elämästään laajassa artikkelisarjassa.

  Nuoruudessaan Meri Louhos, 91, oli näkymätön pianisti, säestäjä ja improvisoija, jonka nimeä ei aina edes mainittu. Meristä tuli sekä pianotaiteilija, arvostettu pianopedagogi että rakastettu radioääni ja tv-juontaja. Laajassa artikkelisarjassa Meri muistelee pitkää elämäänsä, josta ei seikkailuja puutu.