Hyppää pääsisältöön

Yle Tunnus – Sinun palvelusi

Mies ja lapsi katsovat yhdessä ohjelmaa tabletilla.
Mies ja lapsi katsovat yhdessä ohjelmaa tabletilla. Yle Tunnus

Yle Tunnuksella pääset kirjautumaan kaikkiin Ylen palveluihin, kuten Yle Areenaan, Uutisvahtiin ja Yle.fi-sivustolle. Saat juuri sinulle räätälöidyn käyttökokemuksen ja kiinnostavimmat sisällöt.

Tunnuksen avulla voi merkitä lempiohjelmiasi suosikeiksi Yle Areenassa ja saada ilmoituksen, kun uusi jakso ilmestyy. Ollessasi kirjautuneena Areenaan voit lopettaa katsomisen ja jatkaa siitä mihin jäit – myös eri laitteella.

Voit käyttää Tunnuksella kaikkia Ylen audio- ja videosisältöjä Areenan mobiilisovelluksissa, kun matkustat EU-alueella. Tätä varten sinun on vahvistettava Tunnuksessa, että kotipaikkasi on Suomessa. Lue ohjeet kotipaikan vahvistamiseen Tunnuksen käyttöohje-sivulta.

Saat suosituksia muista sinua ehkä kiinnostavista Areena-sisällöistä. Halutessasi voit tilata uutiskirjeitä sähköpostiisi ja pysyä ajantasalla uusimmista ohjelmistamme.

Tunnuksen luominen on yksinkertaista ja nopeaa. Voit ottaa Tunnuksen käyttöösi Ylen palveluissa Kirjaudu-kohdassa tai Yle Tunnuksen omilla sivuilla. Tarvitset vain sähköpostiosoitteen ja salasanan, joilla saat oman Tunnuksen.

Yle Tunnus on kotimainen ja turvallinen tapa kirjautua. Emme luovuta tietojasi ulkopuolisille ilman lupaasi.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua