Hyppää pääsisältöön

Tietosuoja Ylen palveluissa

Kädet näppäimistöllä
Kädet näppäimistöllä Kuva: Ilmari Fabritius / Yle Luova talo,kokoukset,tietokoneet,näppäimistöt,kädet

Käyttäjien yksityisyyden suojaaminen on Ylelle tärkeää. Käytämme asianmukaisia keinoja henkilötietojen suojaamiseksi ja otamme tietosuojan ja tietoturvan huomioon palveluiden suunnittelussa.

Ylen tietosuojaperiaatteisiin voit tutustua verkkosivuillamme yle.fi/tietosuoja ja svenska.yle.fi/dataskydd. Sivuilla kerromme, mitä tietoja Yle kerää verkon käyttäjistä, mihin tarkoituksiin tietoja käytetään, miten henkilötietoja käsitellään ja mitkä ovat käyttäjän oikeudet. Sivuilla voit tutustua Ylen tietosuojalausekkeeseen tai lähettää omia tietojasi koskevan tietopyynnön.

Yle Tunnuksen käyttäjänä voit tarkastella Ylen verkkopalvelujen ja -sovellusten käytöstä syntyviä tietojasi Tunnuksen omilta sivuilta.

Tietoja käytämme Ylen palveluiden toteuttamiseen ja kehittämiseen. Niiden avulla voimme esimerkiksi tarjota sinulle osuvampaa sisältöä sekä sujuvampaa ja henkilökohtaisempaa palvelua eri laitteilla. Voimme myös lähettää sinulle suosituksia uusista sisällöistä tai vastata antamaasi asiakaspalautteeseen.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua