Hyppää pääsisältöön

Tietosuoja Ylen palveluissa

Kädet näppäimistöllä
Kädet näppäimistöllä Kuva: Ilmari Fabritius / Yle Luova talo,kokoukset,tietokoneet,näppäimistöt,kädet

Käyttäjien yksityisyyden suojaaminen on Ylelle tärkeää. Käytämme asianmukaisia keinoja henkilötietojen suojaamiseksi ja otamme tietosuojan ja tietoturvan huomioon palveluiden suunnittelussa.

Ylen tietosuojaperiaatteisiin voit tutustua verkkosivuillamme yle.fi/tietosuoja ja svenska.yle.fi/dataskydd. Sivuilla kerromme, mitä tietoja Yle kerää verkon käyttäjistä, mihin tarkoituksiin tietoja käytetään, miten henkilötietoja käsitellään ja mitkä ovat käyttäjän oikeudet. Sivuilla voit tutustua Ylen tietosuojalausekkeeseen tai lähettää omia tietojasi koskevan tietopyynnön.

Yle Tunnuksen käyttäjänä voit tarkastella Ylen verkkopalvelujen ja -sovellusten käytöstä syntyviä tietojasi Tunnuksen omilta sivuilta.

Tietoja käytämme Ylen palveluiden toteuttamiseen ja kehittämiseen. Niiden avulla voimme esimerkiksi tarjota sinulle osuvampaa sisältöä sekä sujuvampaa ja henkilökohtaisempaa palvelua eri laitteilla. Voimme myös lähettää sinulle suosituksia uusista sisällöistä tai vastata antamaasi asiakaspalautteeseen.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

 • Toimittaja, tietokirjailija ja muusikko Perttu Häkkinen on kuollut

  Perttu Häkkinen on kuollut

  Perttu Häkkinen menehtyi sunnuntaina 12.8. tapaturmaisesti. Kaipaamme rakasta kollegaamme syvästi. Hänen älykäs, valoisa ja huumorintajuinen persoonansa valaisi päiviämme niin työyhteisössä kuin ohjelmissaankin. Perttu oli poikkeuksellinen toimittaja. Hän oli tekijänä aidosti ihmisläheinen, innostava, innostuva, pelkäämätön ja tarkkanäköinen.

 • Naprapaatti, osteopaatti vai kiropraktikko? Mistä kannattaa hakea apua selkävaivoihin?

  Mikä manipulaatiohoito auttaa selkäkipuihin?

  Kun selkää särkee tai niska jumittaa niin moni miettii, mistä hakisi apua. Pitääkö mennä lääkäriin vai auttaisiko jonkinsortin käsittely? Nettiä selaamalla löytyy helposti erilaisia tuki- ja liikuntaelinten vaivoihin suunnattuja hoitoja, mutta jää epäselväksi, mikä niistä tarjoaisi juuri omaan vaivaan sopivinta apua. Entä kannattaako käydä toisen hoitomuodon osaajalla, jos yksi ei auttanut?

 • Kuinka hyvin muistat 8. kauden tapahtumat?

  Tietovisa 8. kauden tapahtumista.

  Oletko todellinen UP-tietäjä vai vaan pelkkä pikakelaaja? Testaa, kuinka hyvin muistat Uuden Päivän 8. tuotantokauden juonikuviot. Tsemppiä testiin!