Hyppää pääsisältöön

Sami Koivisto: Tehdään yhdessä Ylestä yhä parempi – mitä sinä haluaisit kysyä Ylen ohjelmista?

Sami Koivisto katsoo kohti ja hymyilee, kuvassa lukee "Yle-tyyppi"
Sami Koivisto katsoo kohti ja hymyilee, kuvassa lukee "Yle-tyyppi" Kuva: Jussi Nahkuri / Yle blogit,vuorovaikutuspäällikkö

Koko julkisen palvelun median juju on siinä, että suomalaiset kokevat Ylen toiminnan hyödylliseksi. Paras hyöty on yhteistä, molemminpuolista. Niinpä mahdollisimman laadukkaiden sisältöjen tekemisessä vuorovaikutus yleisöjen kanssa on meille koko ajan tärkeämpi juttu.

Yle saa viikossa noin 40 000 viestiä teiltä, hyvät suomalaiset. Se on valtava määrä. Osa viesteistänne on sisältöihimme tavalla tai toisella liittyvää keskustelua; osa suoremmin palautetta.

Monesti palautteenne sisältää erinomaisia Yle-kysymyksiä, joihin tietenkin haluamme vastata. Kun samat, hyvät kysymykset usein myös toistuvat, niitä kannattaa tietenkin käsitellä myös julkisesti. Siksi aloitamme Radio Suomessa uuden Kysy Ylestä -iltojen sarjan.

Tiistaina 19.6. klo 18:02–20:00 kuultavan ensimmäisen iltamme teemana ovat Ylen ohjelmat ja sisällöt.

Luvassa on varmasti keskustelua esimerkiksi siitä, miksi radiokanavia uudistetaan ja siitä, miksi Yle Areenaan ja Ylen televisiokanaville valitaan sellaisia ohjelmia ja sarjoja kuin valitaan. Myös mm. Yle Tunnuksen käyttöä sivutaan.

Studiovieraina ovat Yle TV:n ja Yle Areenan julkaisupäällikkö Petri Jauhiainen, Yle Radio Suomen ohjelmapäällikkö Jonna Ferm, Ylen Uutis- ja Ajankohtaistoiminnan johtaja Jouko Jokinen ja allekirjoittanut. Ohjelman juontaa Markus Turunen ja tuottaa Päivi Nieminen.

Myöhemmissä Kysy Ylestä -illoissa keskustellaan esimerkiksi Ylen journalismista, Ylen verkkopalveluista kuten Yle Areenasta, sekä Ylen kanavien näkyvyyteen ja kuuluvuuteen liittyvistä teknisistä kysymyksistä. Ylen ja yleisöjen välisen vuorovaikutuksen merkitystä käsitellään sarjan kaikissa jaksoissa. Tässä ensimmäisessä jaksossa keskitymme ennen muuta Ylen ohjelmasisältöihin, joten mahdollisia muita kysymyksiä säästämme myöhempiin lähetyksiin.

Kaikki palaute risuineen ja ruusuinen, kuten myös kaikki Ylestä käytävä keskustelu, ovat meille äärimmäisen arvokkaita osoituksia Ylen merkityksestä. Ihan kaikkiin viesteihin emme valitettavasti pysty vastaamaan, vaikka kuinka haluaisimme (työ- tai vapaa-aikammekaan ei siihen riittäisi), mutta kaikki palaute luetaan tai kuunnellaan, missä muodossa se Yleen tuleekin. Asiallisesta palautteestasi on Ylelle aidosti hyötyä – kiitos siis jokaisesta viestistä!

Sinun kysymyksesi, rakentava palautteesi ja kokemuksesi siitä, että tulet kuulluksi ovat Ylelle tärkeitä. Jos muotoilet kysymyksesi mahdollisimman lyhyeksi ja selkeäksi, se on helpointa huomioida suorassa lähetyksessä.

Lähetä meille Ylen ohjelmiin liittyvä kysymyksesi!

Voit lähettää Ylen ohjelmiin ja sisältöihin liittyvän kysymyksesi ennakkoon minulle joko sähköpostilla sami.koivisto@yle.fi tai täyttämällä lomakkeen Kysy Ylestä!. Jos haluat jättää kysymyksesi julkisesti, voit kirjoittaa sen kommenttina tähän blogiin. Suoran lähetyksen aikana voit lähettää kysymyksesi osoitteeseen radio.suomi@yle.fi tai soittaa suoraan lähetykseen, numeroon 0203-17600. (Puhelun hinta on lankapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 7,02 snt/min, matkapuhelimesta soitettuna hinta on 8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min.)

Kiitos kysymyksestäsi jo etukäteen, ja sydämellisesti tervetuloa Yle Radio Suomen taajuuksille tiistaina 19.6. klo 18.02 alkaen.

Tehdään yhdessä Ylestä yhä parempi!

Sami Koivisto
yleisövuorovaikutuksen päällikkö, #yletyyppi
Yle

Tekstiä muokattu 14.6. klo 8:41. Lisätty lomake kysymyksien esittämistä varten.
Tekstiä muokattu 18.6. klo 16:34. Vieras Ilkka Lehtinen vaihdettu Jouko Jokiseksi.

Kommentit

Lue myös - yle.fi:stä poimittua