Hyppää pääsisältöön

Syksyn 2018 Pikku Kakkosen poikkeusulostulot

Syksyn 2018 Pikku Kakkosen poikkeusulostulot
Syksyn 2018 Pikku Kakkosen poikkeusulostulot Kuva: Yle / Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,poikkeusulostulo

Pikku Kakkonen siirtyy Yle Teema & Fem -kanavalle kahdesti syksyn aikana.

Perjantaina 14.9. lentopallon MM-kisojen vuoksi Pikku Kakkonen nähdään Yle Teema & Fem –kanavalla jo klo 16:25.

Tiistaina 18.9. lentopallon MM-kisojen vuoksi Pikku Kakkonen nähdään Yle Teema & Fem –kanavalla jo klo 16:55.

Myöhemmin syksyllä Pikku Kakkonen mahdollisesti siirtyy vielä kahtena päivänä urheilun tieltä Yle Teema & Fem -kanavalle. Asiasta tiedotetaan myöhemmin.

Lisätty 21.8. syksyn poikkeusulostulopäivät.

 • Pikku Kakkosen Game Jamit

  Lapset osallistuvat pelikehitykseen.

  Joukko Suomen innokkaimpia digitaalisten pelien tekijöitä kokoontuu pelijameihin lokakuussa Tampereelle Mediapolikseen. Sunnuntaina 14.10. lapset pääsevät pelaamaan kehitteillä olevia kosketusnäyttöpelejä ja tutustumaan siihen, millaista pelien tekeminen voi olla. Ilmoittaudu mukaan!

 • Pii ja Poju rakentavat ja keksivät Pikku Kakkosessa

  Pii ja Poju nauttivat rakentelusta ja keksimisestä.

  Pii ja Poju nauttivat rakentelusta ja keksimisestä, sekä päätyvät monenlaisiin vauhdikkaisiin seikkailuihin rakentamillaan laitteilla ja ajoneuvoilla. Pii ja Poju tavataan Pikku Kakkosessa sunnuntaiaamuisin 9.9. lähtien. Ohjelma on katsottavissa myös Areenassa 30 päivää ensilähetyksestä.

 • Kaisa ja Olli janoavat tietoa Pikku Kakkosessa

  Animaatiosarjan ystävyksillä on loputtomasti kysymyksiä.

  Kaisa ja Olli ovat ystävykset, jotka asuvat naapuritaloissa. He ovat molemmat nelivuotiaita ja heillä on loputtomasti kysyttävää. Sarjan jaksoissa he kysyvät Kaisan isältä joka päivä uuden kysymyksen. Yhdessä Ollin lelu-robotin, Tieturin ja Kaisan leluapinan, Buun kanssa he ryhtyvät itse etsimään vastauksia kysymyksiinsä. Tietoa kaivataan kissanviiksistä, hampaista, varjoista ja dinosauruksista, sekä monesta muusta lasten mieltä askarruttavasta asiasta. Kaisa ja Olli nähdään Pikku Kakkosessa torstai-iltaisin 23.8. alkaen ja Areenassa 30 päivää ensilähetyksestä.