Hyppää pääsisältöön

Sohvaperunat tulee taas - syksyllä nähdään ennätyspaljon uusia jaksoja!

Sohvaperunoiden Perttu ja Jarno nauravat sohvalla.
Sohvaperunoiden Perttua ja Jarnoa naurattaa. Sohvaperunoiden Perttu ja Jarno nauravat sohvalla. Kuva: Yle Kuvapalvelu Sohvaperunat

Huippusuosittu Sohvaperunat jatkuu syksyllä 2018. Tulossa on jo sarjan 6. kausi, ja tällä kertaa Sohvaperunoista saadaan nauttia pidempään kuin koskaan ennen.

Uusi kausi on ennätyspitkä, yhteensä 15 jaksoa ja kausi alkaa jo elokuun lopussa! Kauden avausjakso on edelliskauden parhaista paloista koottu best of -jakso, joka esitetään perjantaina 24.8. klo 20.05 Kakkosella ja Yle Areenassa. Uudet jaksot alkavat perjantaina 31.8. Ensimmäinen uusista jaksoista esitetään poikkeuksellisesti klo 22, muuten sarja nähdään tuttuun aikaan klo 21.

Sohvaperunoiden faneja hemmotellaan myös Yle Areenan puolella, jossa on julkaistu ensimmäisen tuotantokauden kaikki jaksot tänään 18.6.! Muistatko vielä ketkä kaikki olivat mukana sarjan ensimmäisellä kaudella? Ala katsoa Sohvaperunoita alusta asti tästä:

Keitä sohvilla nähdään syksyllä 2018 katsomassa kotimaista tv-tarjontaa? Se selviää elokuussa!

Sohvaperunat on kotimainen dokumentaarinen viihdeohjelma, joka kertoo suomalaisista perheistä, ystävistä ja pariskunnista ja siitä mitä tv:stä tulee juuri nyt. Ohjelma on palkittu parhaan viihdeohjelman Kultaisella Venlalla sekä vuonna 2016 että 2017.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua