Hyppää pääsisältöön

UPplus: Aten MYDAY

Miltä näyttää päivä Uuden Päivän spin off -sarjan kuvauksissa? Uuden Päivän nettitiimi antoi päiväksi kameran Oskun näyttelijälle Atte Reunaselle. Tarkkasilmäisimmät voivat bongata valmiista sarjasta poistetun kohtauksen.

 • Räväkkä Mirkku sai suunniteltua suuremman roolin

  Sonja Halla-ahon piti vierailla vain parissa jaksossa.

  Sonja Halla-ahon piti tulla vierailemaan Uuteen Päivään vain muutaman jakson ajaksi. Kirjastotädin rooli laajeni Laurin sähäkäksi tyttöystäväksi.

 • UPplus: PURKU!

  Miltä UP:n studiossa näyttää nyt?

  Kuvaukset Uuden Päivän studiolla päättyivät heinäkuussa. Mitä lavasteille, rekvisiitalle ja vaatteille sen jälkeen tapahtuu? Kokenut studioesittelijä Atte Reunanen päätti ottaa asiasta selvää.

 • Hoitaja-Marjua näyttelee hoitaja-Sirpa

  Juoruilevaa Marjua näyttelee tamperelainen Sirpa Helin.

  Juoruileva Marju Lehtinen on Virtauksen terveysaseman sairaanhoitaja, joka on noussut ratkaisevaan rooliin Uuden Päivän juonikuvioissa. Nyt hän uhkaa Teron suureellista Viikinkimaailma-hanketta.

 • UPplus: Bäkkäri tien päällä - Meidän laululintumme Joel

  Mitä Joelille kuuluu kuvausten päätyttyä?

  Bäkkäri kiertää nyt Suomea! Thelma ja Valtteri lähtevät selvittämään, mitä Uuden Päivän näyttelijöille kuuluu kuvausten päätyttyä. Lennin näyttelijä Joel Bonsdorff on aloittanut abivuotensa Sibelius-lukiossa. Luvassa on mahtavin ja musikaalisin action ikinä!