Hyppää pääsisältöön

Eläkesäätiö on muuttanut

Iso Pajan rakennus kesällä.
Iso Pajan rakennus kesällä. Iso Paja

Eläkesäätiö on muuttanut. Neuvomme ja palvelemme Isossa Pajassa.

Toimimme uusissa toimistotiloissa Isossa Pajassa. Eläkeasioissa voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse arkisin klo. 9-15 tai lähettää sähköpostia elake.saatio@yle.fi. Mikäli haluat tavata meitä eläkeasiantuntijoita henkilökohtaisesti, voit varata ajan tapaamiselle soittamalla alla oleviin numeroihin. Kun tulet sovittuun tapaamiseen ilmoittaudu vahtimestarille niin noudamme sinut Ison Pajan pääovelta.Eläkeasiantuntija Auli Mäkinen puh. 044 7165 901 (hakijan sukunimen mukaan A-L)

Eläkeasiantuntija Michaela Björklund 044 7165 903 (hakijan sukunimen mukaan M-Ö)

 • Eläkeosaston palvelu kesällä 2019

  Eläkeosasto taas paikalla 15.7.

  Yleisradion eläkesäätiön eläkeosasto lomailee 8.-12.7 välisen ajan. Palvelemme taas normaalisti maanantaina 15.7.2019. Sähköinen asiointi säätiön verkkosivuilla on kuitenkin käytettävissä aina kun itselle parhaiten sopii. Palvelussa voit muuttaa pankkitiliä, postitusosoitetta ja nostaa veroprosenttia. Kyseinen loma-aika ei vaikuta eläkkeiden maksuun eikä eläkehakemusten jouhevaan käsittelyyn.

 • OP:n maksuhäiriö on ohi - eläkkeet ovat siirtyneet asiakkaiden tileille

  OP:n saapuneissa maksuissa ollut häiriö on ohi.

  Muista pankeista OP:n tileille tehdyt maksut ovat nyt asiakkaiden tileillä. Pankin järjestelmissä ollut häiriö aiheutti viivästyksen muista pankeista tulleiden maksujen siirtymisessä OP:n tileille. Viivästyksen vuoksi esimerkiksi Yleisradion eläkesäätiöstä eläkkeensä saavat eivät olleet aamulla saaneet rahoja tililleen.

 • Yleisradion eläkesäätiön uudeksi toimitusjohtajaksi valittiin Topi Piela

  Topi Piela valittu Yleisradion uudeksi toimitusjohtajaksi

  Yleisradion eläkesäätiön toimitusjohtaja Harri Lemmetti siirtyy eläkkeelle vuoden 2019 lopussa. Uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu KTM Topi Piela. Topi Pielalla on lähes 35 vuoden laaja-alainen kansainvälinen kokemus sijoitustoiminnasta ja hän on toiminut alalla monissa vastuullisissa tehtävissä.