Hyppää pääsisältöön

Ola, Topi ja Tapsa 300 vuotta

Paula Koivuniemi, Maria Ylipää ja Tuure Kilpeläinen laulavat.
Paula Koivuniemi, Maria Ylipää ja Tuure Kilpeläinen. Paula Koivuniemi, Maria Ylipää ja Tuure Kilpeläinen laulavat. Kuva: Yle Kuvapalvelu musiikkiohjelmat,ola, topi ja tapsa 300 vuotta

TV1 perjantaina 22.6.2018 klo 19.00 - 20.00, uusinta sunnuntaina 24.6. klo 13.30
Katsottavissa Areenassa

Olavi Virran, Toivo Kärjen ja Tapio Rautavaaran syntymästä tuli vuonna 2016 kuluneeksi sata vuotta.

Tunnelmallisessa konsertissa laulajasuosikit Paula Koivuniemi, Maria Ylipää ja Tuure Kilpeläinen sekä Tapiola Sinfonietta ja Espoo Big Band esittävät Marzi Nymanin sovituksia kolmikon klassikkobiiseistä.

Tuotanto: Yle, 2016. Konserttitaltiointi on esitetty Ykkösellä edellisen kerran 2017.

  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.