Hyppää pääsisältöön

Allsång på Skansen – Hanna Pakarinen odottaa kesän suoria lähetyksiä: ”Abba olisi upeaa nähdä lavalla”

Hanna Pakarinen selostaa Allsång på Skansenin suorat lähetykset.
Hanna Pakarinen selostaa Allsång på Skansenin suorat lähetykset. Kuva: Anna-Liisa Tilus Hanna Pakarinen selostaa Allsång på Skansenin suorat lähetykset. Allsång på Skansen,Hanna Pakarinen,Yle TV1

Laulaja Hanna Pakarinen selostaa suositun yhteislauluohjelman Allsång på Skansenin toista kertaa peräkkäin. Viime kesästä jäi hyviä muistoja.

”Allsång på Skansen oli ihana kokemus! Hienoa, että pääsen mukaan uudestaan.”

Yksi asia hämmästytti Hanna Pakarista koko viime kesän. ”Meillä täällä Suomessa puhuttiin, että oli huono kesä. Miten on mahdollista, että kahdeksan viikon ajan, joka ikinen tiistai, Ruotsissa paistoi aurinko", hän nauraa.

Liput liehumaan!

Allsång på Skansenin suorat lähetykset eivät Hannaa pelota.

”Olen tehnyt suoria lähetyksiä myös radion puolella. Niissä eletään hetkessä kuten Skansenin lauluilloissa ja tilanteet elävät. Onneksi olen karjalainen, ja miulle luotu hyvät puhelahjat. Osaan säveltää lennossa.”

Viime kesän kohokohtia Hannalle oli, kun yleisömeressä heilui Suomen lippuja.

”Oli upeaa, kun lavalla nähtiin Arja Saijonmaa ja yleisökilpailun kautta suomalaisia pääsi ohjelmaan esiintymään.”

Vinkiksi kaikille Allsångiin matkaaville: Kannattaa ottaa mukaan pieniä sinivalkoisia lippuja. On hyvä mahdollisuus päästä telkkariin ja vilkuttaa terveisiä kotiin!

Onkohan Abba tulossa?

Suosittu yhteislauluohjelma Allsång på Skansen tarjoaa upean tilaisuuden nimekkäille ruotsalaisartisteille ja tuleville tähdille.

Hanna löysi viime kesänä monta uutta artistia.

”Ohjelmassa nähdään Melodifestivaleilla pärjänneitä ja heitä, jotka ovat breikkaamassa maailmalle ja tulossa isoksi tähdeksi. Allsångia kannattaa katsoa senkin vuoksi, että saattaa löytyä uusia suosikkeja.”

”Voisiko Abba muuten olla Skansenilla… Abba on tekemässä uutta biisiä, miettikää miten siistiä se olisi. Ohjelmassa ovat mukana kaikki Ruotsin suuret tähdet, joten peukut pystyyn.”

Joskus Skansenin lavalle

Skansen herättää Hanna Pakarisessa kaihoisia muistoja.

Ruotsi antoi vuoden 2007 Euroviisuissa Hannan kappaleelle Leave Me Alone täydet 12 pistettä. Hän sai myös kutsun tulla laulamaan Tukholman Skansenille.

”Onkohan kutsu vielä voimassa? Olisi kyllä mukava päästä paikan päälle. Ei vielä tänä kesänä, mutta toivotaan, että jossain vaiheessa.”

Erilainen kesä

Hanna Pakarisen kesä on kiireinen – ja pienen poikavauvan äitinä – hieman erilainen kuin vuosi sitten. ”Äitiyslomaa tässä vietän. Yritetään ehtiä perheen kanssa mökkeilemään jossain välissä.”

Hannan perheeseen kuuluu myös kuusivuotias Siiri-mopsi, lunki tapaus.

”Siiri varmasti katsoo mielellään telkkarista lähetyksiä, kun mie siellä höpötän.”

Hyvän mielen yhteislauluohjelma Allsång på Skansen nähdään suorana TV1:llä ja Areenassa kahdeksana tiistaina 26.6.2018 alkaen kello 21.00.

Keskustele
  • Jouluiset gospelin sävelet kaikuvat Riemulauluissa su 12.12. klo 10

    Haastateltavana lastenlääkäri Leena Kaartinen.

    Joulukuun Riemulauluissa teemana on Tienraivaaja. Saarnakeskustelussa haastatellaan lastenlääkäri Leena Kaartista, joka on tehnyt merkittävää auttamistyötä Afganistanissa. Lahden Gospelkuoro tunnelmoi Marjaana Turusen johdolla. Laulusolistina esiintyy Laura Autio. Lotilan koulun musiikkiluokkien Laulupuu-kuoron herkät lauluesitykset tuovat herkkää adventin tunnelmaa. Riemulaulujen juontajina toimivat Elina Vaittinen ja Riku Suokas.

  • Hoosianna kajahtaa televisiossa ja radiossa ensimmäisenä adventtina 28.11.

    Ensimmäinen adventti kutsuu laulamaan Hoosiannaa.

    Ensimmäisenä adventtisunnuntaina 28.11. klo 10 lähetetään Hoosianna-jumalanpalvelukset suorana sekä televisiossa että radiossa. Televisiojumalanpalvelus tulee Pyhän Pietarin kirkosta Siuntiosta ja radiojumalanpalvelus on perheiden Hoosianna-kirkko, joka lähetetään Lohjalta Pyhän Laurin kirkosta.