Hyppää pääsisältöön

Mitä muistoja sinulla on Göstasta – jaa se meille!

Gösta Sundqvist katsoo kameraan mustavalkoisessa kuvassa. Kuvaan lisätty pinkillä neonvalolla teksti "jaa muistosi Göstasta".
Gösta Sundqvist katsoo kameraan mustavalkoisessa kuvassa. Kuvaan lisätty pinkillä neonvalolla teksti "jaa muistosi Göstasta". Kuva: Yle / Seppo Sarkkinen & Tuuli Laukkanen Gösta Sundqvist,Itkisitkö onnesta?,yle draama

Gösta Sundqvist on jo legendaksi muodostunut muusikko Leevi and The Leavings -yhtyeestä. Musiikillinen draama Itkisitkö onnesta? Tarina Gösta Sundqvistista ilahduttaa Gösta-faneja Ylen kesässä. Mikä on sinun mieleenpainuvin muistosi Göstasta? Mikä biisi tai levynkansi on sykähdyttänyt sinua eniten? Jaa kuva tai teksti meille somessa tai suoraan nettisivuilla. Jaettuja muistoja käydään läpi Radio Suomen lähetyksissä ja somessa heinä-elokuun 2018 aikana.

"Ei väliä onko juttu totta, kunhan se on hyvä tarina", Gösta toteaa. Musiikillinen draama Itkisitkö onnesta? Tarina Gösta Sundqvistista kertoo laulaja, säveltäjä, sanoittaja Gösta Sundqvistin kolme erilaista puolta. 20-osaista radiomusikaalia kuljettavat tunnelmasta toiseen, äänitysstudiosta jalkapallokentälle, Leevi and the Leavingsin tunnetut kappaleet. Nyt me haluamme kuulla sinun tarinasi Göstasta ja hänen musiikistaan!

Kerro meille, missä olit, kun kuulit ensimmäisen kerran Itkisitkö onnesta -kappaleen? Kenen kanssa kuuntelet Göstan musiikkia tai mitä kautta löysit hänet? Oletko lähettänyt fanikirjeen tai saanut harvinaiselta keikalta kuvan? Mitä ajattelit levyjen kansista?

Jaa muistosi meille:

Muistosi voi olla teksti, kuva tai vaikkapa video.
1. Postaa muistosi someen hästägillä #itkisitköonnesta ja muistosi listautuvat tälle sivulle!
2. Tai lähetä kuva- tai tekstimuisto meille alla olevalla lomakkeella.

Itkisitkö onnesta – Gösta Sundqvistin tarina kuunneltavissa kokonaisuudessaan Areenassa! Haluatko tietää Göstasta lisää? Areenaan on koostettu paketti, josta voi niin lukea, katsella kuin kuunnella tästä monitaiturista.

#itkisitköonnesta

Keskustele