Hyppää pääsisältöön

Ilmianna kiva leikkipuisto!

Missä sijaitsee kiva leikkipuisto
Missä sijaitsee kiva leikkipuisto Kuva: Yle / Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,suomen kartta

Ilmianna suosikkileikkipuistosi ja kerro muillekin, miksi sinne kannattaa mennä. Kesälomareissuilla kannattaa tutustua vieraidenkin kaupunkien leikkipuistoihin!

Ota kuva mukavasta leikkipuistosta, lähetä se ja lyhyt kuvaus sekä puiston osoite meille alla olevalla lomakkeella.

Ja jotta aikuisten ei tarvitse istua tumput suorina puistonpenkillä, kannattaa kokeilla leikkipuistojumppaa lasten leikkiessä! Tutustu leikkipuistojumppaan!

PS. Pikku Kakkosen tutut juontajat ja hahmot lähtevät kesäsunnuntaisin yllättämään lapsia ympäri Suomen. Pieniä ja suuria seikkailuja rakastava Reppu-Heppu seikkailee lasten kanssa Lahdessa Launeen perhepuistossa ja Kotkassa Katariinan meripuistossa. Reppu-Hepun seikkailut ovat katsottavissa 29.7. alkaen.

29.6. korjattu kirjoitusvirhe

  • Pikku Kakkosen Eskari -sovellus vie kirjainten maailmaan

    Eskari-sovelluksen Lukivalmiudet-kokonaisuuden tehtävätyypit

    Pikku Kakkosen Eskari -sovelluksen lukivalmiuksiin liittyvässä kokonaisuudessa leikitään kirjaimilla, tavuilla ja sanoilla. Samalla harjoitellaan kirjaintuntemusta, sanojen alkuäänteiden ja -tavujen tunnistamista sekä kootaan kirjaimista ja tavuista merkityksellisiä sanoja.

  • Pikku Kakkosessa annetaan kaikille kehon osille nimi ja opetellaan uimapukusääntö

    Kesäkeskiviikkoisin tutustutaan kehoon ja turvataitoihin.

    Miten lapsi oppisi kunnioittamaan omaa ja toisen kehoa? Voiko turvataidoista puhua säikyttämättä lasta turhaan? Missä iässä turvataidoista voisi alkaa puhua? Väestöliiton mukaan lasten kehotunnekasvatus on tavallisten käytöstapojen harjoittelua ja omien oikeuksien opettelua.