Hyppää pääsisältöön

Dizzee Rascal Ilosaarirockiin – Yelawolf perui keikkansa

Dizzee Rascal Rock am Ringissä 2013
Dizzee Rascal Rock am Ringissä 2013 Dizzee Rascal Rock am Ringissä 2013 Laulaja

Eminemin Shady Recordsille levyttävä rapmuusikko Yelawolf on joutunut perumaan keikkansa Joensuun Ilosaarirockissa. Kyseessä on jo toinen peruminen samalle slotille perjantai 13. päivänä.

Yelawolf oli alunperin kiinnitetty paikkaamaan keikastaan vetäytynyttä Action Bronsonia. Nyt artisti on itsekin kertonut jättäytyvänsä Ilosaarirockista pois elokuvatuotannon aikataulumuutosten takia.

Yelawolfin tilalla Ilosaarirockissa nähtävä brittiläinen Dizzee Rascal on grimen suurnimi ja Mercury Prize -voittaja. Viimeksi vuonna 2009 Ilosaarirockissa esiintynyt räppäri on tunnettu energisistä live-esiintymisistään.

– Onneksi saimme vielä näin lähellä tapahtumaa buukattua niin kovan artistin kuin Dizzee Rascal. Kolmas kerta toden sanoo, nauraa Ilosaarirockin promoottori Panu Hattunen

Yleisöennätys uudestaan rikki?

Ilosaarirock järjestetään Joensuun Laulurinteellä 13. – 15. heinäkuuta. Viime vuonna kävijäennätyksensä tehneen festivaalin ennakkolippujen myynti on sujunut vilkkaasti.

– Ollaan reilusti viime vuotta myynnissä edellä, joten tilanne näyttää erittäin hyvälle. Viime vuonna kaksi kolmesta päivästä myi loppuun. Nyt vauhti näyttää siltä, että kaikki päivät menevät loppuun, kertoo Ilosaarirockin vastaava tuottaja Petri Varis.

Ilosaarirockissa esiintyvät muun muassa Jack White, Zara Larsson, Nightwish, Cheek ja Töölön Ketterä.