Hyppää pääsisältöön

Antiikkikaksintaistelu – Kuka tekee parhaimmat löydöt?

Tanskalaissarjassa kaksi kokenutta antiikkikauppiasta saa summan rahaa ja kolme päivää aikaa. Kumpi heistä tekee parempia löytöjä?
Tanskalaisen antiikkisarjan juontaa Mette Bluhme Rieck. Tanskalaissarjassa kaksi kokenutta antiikkikauppiasta saa summan rahaa ja kolme päivää aikaa. Kumpi heistä tekee parempia löytöjä? Yle TV1,Antiikkikaksintaistelu

TV1 maanantaista perjantaihin 10.7. - 10.8.2018 klo 12.10 - 12.40
Areenassa 30 päivää

Kaksi kokenutta antiikkikauppiasta saa summan rahaa ja kolme päivää aikaa. Kumpi heistä tekee parempia löytöjä? Tanskalaissarjassa Antiikkikaksintaistelu viisi paria kilpailee parhaista antiikkilöydöistä.

Arvioitsija arvioi kilpailijoiden hankkimat esineet ja se, jonka tavarat saavat viimeisenä kilpailupäivänä huutokaupassa korkeimman hinnan, voittaa taistelun.

Antiikkisarjan toisella tuotantokaudella nähdään 20 uutta jaksoa. Juontajana toimii ykköskaudelta tuttu Mette Bluhme Rieck.

Tanskalaissarjassa kaksi kokenutta antiikkikauppiasta saa summan rahaa ja kolme päivää aikaa. Kumpi heistä tekee parempia löytöjä?
Sofie Frøkjær (oik.), Mette Bluhme Rieck ja Ulrik Kemnitz. Tanskalaissarjassa kaksi kokenutta antiikkikauppiasta saa summan rahaa ja kolme päivää aikaa. Kumpi heistä tekee parempia löytöjä? Yle TV1,Antiikkikaksintaistelu

Taisto alkaa Holbækista

Ensimmäisinä onneaan koettavat vanhojen tavaroiden ammattilaiset Lis Messmann ja Kristian Ry, jotka suuntaavat aloitusjaksossa Holbækin ympäristöön.

Kaksintaisteluun osallistuvat myös antiikkihuonekaluja myyvä Margit Damgaard ja antiikin ammattilainen Lasse Franck. He kiertelevät ensin Ringstedin ympäristössä.

Nettikaupanpitäjä Ulrik Kemnitz ja antiikkikauppias Sofie Frøkjær ovat uudet kaksintaistelijat. He suuntaavat Faaborgin alueelle. Mitä aarteita sieltä löytyy?

Tanskalaissarjassa kaksi kokenutta antiikkikauppiasta saa summan rahaa ja kolme päivää aikaa. Kumpi heistä tekee parempia löytöjä?
Helle Vilsbæk (oik.), Mette Bluhme Rieck ja Ronni Veng. Tanskalaissarjassa kaksi kokenutta antiikkikauppiasta saa summan rahaa ja kolme päivää aikaa. Kumpi heistä tekee parempia löytöjä? Yle TV1,Antiikkikaksintaistelu

Tärppääkö Vordingborgissa?

Antiikkikaksintaisteluun astelevat neljäntenä parina Betinna Pedersen ja Michael Christiansen, jotka aloittavat Slagelsen alueelta. Löytävätkö he jotain arvokasta?

Antiikkikauppiaat Helle Vilsbæk ja Ronni Veng ovat kauden viimeiset kaksintaistelijat. Millaisia löytöjä he tekevät Vordingborgin alueelta arvioitsijan silmäniloksi?

Antikduellen. Tuotanto: DR, Tanska, 2015. HD

Keskustele
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.