Hyppää pääsisältöön

RUISROCK 2018: loppuunmyyty festivaali näytti kauniilta – tsekkaa meininki kuvagalleriasta!

Ruisrock
Ruisrock Kuva: Nelli Kenttä / YleX Ruisrock

Ruisrock myytiin loppuun ennätysvauhdilla. Yhteensä 105 000 kävijää nautti aurinkoisesta viikonlopusta, musiikista ja festivaalitunnelmasta.

Ruisrockissa nähtiin viikonloppuna kaiken kaikkiaan yli sata artistia, jotka nostattivat yleisön hurmokseen. Suurimpiin yleisösuosikkeihin lukeutuivat The Chainsmokers ja Marshmello, jotka kumpikin keräsivät noin 30 000-päisen yleisön.

Viikonlopun ahkerin esiintyjä oli ylistetty Vesta, joka nähtiin oman keikkansa lisäksi neljän Ruisrock-artistin vieraana. Festivaali päättyi valtaviin bileisiin, kun Pharrell Williamsin johtama N.E.R.D lunasti yleisön odotukset hittiputkellaan.

Tsekkaa alta kuvagalleria viikonlopulta!