Hyppää pääsisältöön

Twenty One Pilots keikalle Suomeen

Twenty One Pilots promokuva.
Twenty One Pilots. Twenty One Pilots promokuva. Kuva: Promokuva Twenty One Pilots

Grammy-palkittu elektropop-duo Twenty One Pilots esiintyy Helsingissä helmikuussa.

Suuren yleisön tietoisuuteen kappaleilla Stressed Out, Ride ja Heathens noussut Twenty One Pilots saapuu jälleen Helsinkiin. Laulaja Tyler Josephin ja rumpali Josh Dunin tähdittämä elektropopia rockiin ja rapiin yhdistelevä duo nähdään Helsingin Jäähallissa 6. helmikuuta. YleX on mukana keikalla mediayhteistyökumppanina.

Maailmankiertueen lisäksi yhtye julkaisi Jumpsuit ja Nico And The Niners -kappaleet, jotka ovat myös mukana kaksikon lokakuussa julkaistavalla uudella Trench-albumilla. Uutta musiikkia yhtyeeltä onkin odotettu jo jonkin aikaa, sillä edellinen albumi Blurryface julkaistiin vuonna 2015.

Viimeksi Twenty One Pilots esiintyi Suomessa lokakuussa 2016. YleX vei keikalle kaksi superfania.