Hyppää pääsisältöön

Luontohetki: Monimuotoinen Ranska – matka kanjoneista kastanjametsiin

Kuusiosainen dokumenttisarja tutustuu Ranskan eri alueiden luontoon ja maantieteeseen.
Alppivuohi Vanoisen kansallispuistossa Alpeilla. Kuusiosainen dokumenttisarja tutustuu Ranskan eri alueiden luontoon ja maantieteeseen. Yle TV1,Luontohetki: Monimuotoinen Ranska

TV1 sunnuntaisin 7.7. - 11.8.2019 klo 18.15 - 18.45, Areenassa

Brittijuontaja Ray Mears tutustuu kuusiosaisessa dokumenttisarjassa Monimuotoinen Ranska maan eri alueiden luontoon ja maantieteeseen.

Rayn kohteena on kuusi erilaista luontotyyppiä. Minkälaista on luonto Alppien vuoristossa, entä Bretagnen rannikkovesillä? Tutuiksi tulevat myös Cévennes kastanjametsät, Ardechen luolat ja rotkot, Camarguen kosteikkoalue sekä Provencen ainutlaatuiset laventeliviljelmät.

Ranskan Alpit on tunnettu alppivuohipopulaatiostaan. Sarjan aikana tavataan omissa elinympäristöissään myös susia, korppikotkia, flamingoja ja delfiinejä.

Wild France with Ray Mears. Tuotanto: Tin Can Island, Britannia, 2015. Dokumenttisarja on esitetty Ykkösellä edellisen kerran 2018.

Kuusiosainen dokumenttisarja tutustuu Ranskan eri alueiden luontoon ja maantieteeseen.
Juontaja Ray Mears ja geologi David Challier Provencen kanjoneissa. Kuusiosainen dokumenttisarja tutustuu Ranskan eri alueiden luontoon ja maantieteeseen. Yle TV1,Luontohetki: Monimuotoinen Ranska
Keskustele