Hyppää pääsisältöön

Ella, Oskari ja Huu - jokainen päivä on uusi seikkailu!

Ella, Oskari ja Huu
Ella, Oskari ja Huu Kuva: Yle / Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,tunnekasvatus

Oskari on vauhdikas pikkupoika, joka tapaa pienen pilven ja he ystävystyvät. Yhdessä naapurintytön, Ellan, kanssa Oskari ja Huu-pilvi tutkivat lapsuuden tunnemaailman iloja ja pieniä myrskyjä. Jokainen päivä on heille uusi seikkailu ja mahdollisuus oppia yhdessä rohkeudesta, rehellisyydestä ja ystävyydestä.

Sarjassa käsitellään lasten näkökulmasta haastavia asioita, mutta se tehdään lapsen tasolta ja huumorin keinoin. Joka jaksolla on teemanaan eri tunne, jota tarkastellaan tarinan avulla. Sarjalle on ominaista lapsenomaisuus ja leikkisyys, sekä hahmojen tasa-arvoisuus. Tekijät ovat myös halunneet rohkaista lapsia ulkona leikkimiseen ja eri vuodenajoista nauttimiseen.

Ella, Oskari ja Huu
Ella, Oskari ja Huu Kuva: Yle / Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,tunnekasvatus
Ella, Oskari ja Huu
Ella, Oskari ja Huu Kuva: Yle / Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,Ella, Oskari ja Huu
Ella, Oskari ja Huu
Ella, Oskari ja Huu Kuva: Yle / Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,Ella, Oskari ja Huu

Alle kouluikäisille suunnatun sarjan perustana ovat Théo de Marcousin kirjoittamat ja Michael Dudok De Wit’in kuvittamat kuvakirjat. Kaunis kuvakerronta mukailee alkuperäisten kuvakirjojen tyyliä, yhdistäen vahvoja ääriviivoja ja herkkiä akvarellivärityksiä.

Ella, Oskari ja Huu on katsottavissa Areenassa 30 päivää ensilähetyksestä.

Asiasana: tunteet
Asiasana: tunteet asiasanat,Pikku Kakkonen
Asiasana: ajatuksia herättävä
Asiasana: ajatuksia herättävä Asiasana,Pikku Kakkonen
Pikku Kakkosen asiasanat: ystävyys
Pikku Kakkosen asiasanat: ystävyys Pikku Kakkonen,asiasanat

Lisää ohjelmasta

 • Pikku Kakkosen Game Jamit

  Lapset osallistuvat pelikehitykseen.

  Joukko Suomen innokkaimpia digitaalisten pelien tekijöitä kokoontuu pelijameihin lokakuussa Tampereelle Mediapolikseen. Sunnuntaina 14.10. lapset pääsevät pelaamaan kehitteillä olevia kosketusnäyttöpelejä ja tutustumaan siihen, millaista pelien tekeminen voi olla. Ilmoittaudu mukaan!

 • Pii ja Poju rakentavat ja keksivät Pikku Kakkosessa

  Pii ja Poju nauttivat rakentelusta ja keksimisestä.

  Pii ja Poju nauttivat rakentelusta ja keksimisestä, sekä päätyvät monenlaisiin vauhdikkaisiin seikkailuihin rakentamillaan laitteilla ja ajoneuvoilla. Pii ja Poju tavataan Pikku Kakkosessa sunnuntaiaamuisin 9.9. lähtien. Ohjelma on katsottavissa myös Areenassa 30 päivää ensilähetyksestä.

 • Kaisa ja Olli janoavat tietoa Pikku Kakkosessa

  Animaatiosarjan ystävyksillä on loputtomasti kysymyksiä.

  Kaisa ja Olli ovat ystävykset, jotka asuvat naapuritaloissa. He ovat molemmat nelivuotiaita ja heillä on loputtomasti kysyttävää. Sarjan jaksoissa he kysyvät Kaisan isältä joka päivä uuden kysymyksen. Yhdessä Ollin lelu-robotin, Tieturin ja Kaisan leluapinan, Buun kanssa he ryhtyvät itse etsimään vastauksia kysymyksiinsä. Tietoa kaivataan kissanviiksistä, hampaista, varjoista ja dinosauruksista, sekä monesta muusta lasten mieltä askarruttavasta asiasta. Kaisa ja Olli nähdään Pikku Kakkosessa torstai-iltaisin 23.8. alkaen ja Areenassa 30 päivää ensilähetyksestä.