Hyppää pääsisältöön

Ella, Oskari ja Huu - jokainen päivä on uusi seikkailu!

Ella, Oskari ja Huu
Ella, Oskari ja Huu Kuva: Yle / Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,tunnekasvatus

Oskari on vauhdikas pikkupoika, joka tapaa pienen pilven ja he ystävystyvät. Yhdessä naapurintytön, Ellan, kanssa Oskari ja Huu-pilvi tutkivat lapsuuden tunnemaailman iloja ja pieniä myrskyjä. Jokainen päivä on heille uusi seikkailu ja mahdollisuus oppia yhdessä rohkeudesta, rehellisyydestä ja ystävyydestä.

Sarjassa käsitellään lasten näkökulmasta haastavia asioita, mutta se tehdään lapsen tasolta ja huumorin keinoin. Joka jaksolla on teemanaan eri tunne, jota tarkastellaan tarinan avulla. Sarjalle on ominaista lapsenomaisuus ja leikkisyys, sekä hahmojen tasa-arvoisuus. Tekijät ovat myös halunneet rohkaista lapsia ulkona leikkimiseen ja eri vuodenajoista nauttimiseen.

Ella, Oskari ja Huu
Ella, Oskari ja Huu Kuva: Yle / Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,tunnekasvatus
Ella, Oskari ja Huu
Ella, Oskari ja Huu Kuva: Yle / Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,Ella, Oskari ja Huu
Ella, Oskari ja Huu
Ella, Oskari ja Huu Kuva: Yle / Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,Ella, Oskari ja Huu

Alle kouluikäisille suunnatun sarjan perustana ovat Théo de Marcousin kirjoittamat ja Michael Dudok De Wit’in kuvittamat kuvakirjat. Kaunis kuvakerronta mukailee alkuperäisten kuvakirjojen tyyliä, yhdistäen vahvoja ääriviivoja ja herkkiä akvarellivärityksiä.

Ella, Oskari ja Huu on katsottavissa Areenassa 30 päivää ensilähetyksestä.

Asiasana: tunteet
Asiasana: tunteet asiasanat,Pikku Kakkonen
Asiasana: ajatuksia herättävä
Asiasana: ajatuksia herättävä Asiasana,Pikku Kakkonen
Pikku Kakkosen asiasanat: ystävyys
Pikku Kakkosen asiasanat: ystävyys Pikku Kakkonen,asiasanat

Lisää ohjelmasta

 • Ruskean pikkukarhun maailmassa pienet asiat tuovat suurta iloa

  Ruskea pikkukarhu seikkailee kodin lähipiirissä.

  Ruskea pikkukarhu seikkailee serkkunsa, punaisen karhun kanssa kodin lähipiirissä. Parhaiden kaverusten leikkejä ja kommelluksia ympäröivä maailma on värikäs ja naivistinen. Ruskea pikkukarhu nähdään Areenassa 20.12. alkaen ja Pikku Kakkosessa sunnuntaiaamuissa 20.1. alkaen.

 • Joulupukin Kuuma linja herättää jouluun

  Jouluaaton perinteinen ohjelma alkaa aina klo 8:00.

  Jos aattoaamuna jouluvalmistelut ovatkin kesken, Joulupukin Kuuma linja luo jouluisen tunnelman ja matkan joulun taikaan. Ohjelma on perinne, johon tehdään uudistuksia harkiten.

 • Pikku Kakkosen metsäneläinten jouluisat askartelut

  Pikku Kakkosen joulun riemukkaita askarteluideoita.

  Pikku Kakkosen askarteluideoihin on tänä vuonna haettu inspiraatiota Pikku Kakkosen sovelluksen eläinten leikkisästä maailmasta. Askarteluissa on käytetty kierrätysmateriaaleja, jokaisesta kodista löytyviä tai helposti hankittavia askartelutarvikkeita. Puuhakasta joulunodotusta Pikku Kakkosen parissa!