Hyppää pääsisältöön

Ella, Oskari ja Huu - jokainen päivä on uusi seikkailu!

Ella, Oskari ja Huu
Ella, Oskari ja Huu Kuva: Yle / Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,tunnekasvatus

Oskari on vauhdikas pikkupoika, joka tapaa pienen pilven ja he ystävystyvät. Yhdessä naapurintytön, Ellan, kanssa Oskari ja Huu-pilvi tutkivat lapsuuden tunnemaailman iloja ja pieniä myrskyjä. Jokainen päivä on heille uusi seikkailu ja mahdollisuus oppia yhdessä rohkeudesta, rehellisyydestä ja ystävyydestä.

Sarjassa käsitellään lasten näkökulmasta haastavia asioita, mutta se tehdään lapsen tasolta ja huumorin keinoin. Joka jaksolla on teemanaan eri tunne, jota tarkastellaan tarinan avulla. Sarjalle on ominaista lapsenomaisuus ja leikkisyys, sekä hahmojen tasa-arvoisuus. Tekijät ovat myös halunneet rohkaista lapsia ulkona leikkimiseen ja eri vuodenajoista nauttimiseen.

Ella, Oskari ja Huu
Ella, Oskari ja Huu Kuva: Yle / Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,tunnekasvatus
Ella, Oskari ja Huu
Ella, Oskari ja Huu Kuva: Yle / Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,Ella, Oskari ja Huu
Ella, Oskari ja Huu
Ella, Oskari ja Huu Kuva: Yle / Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,Ella, Oskari ja Huu

Alle kouluikäisille suunnatun sarjan perustana ovat Théo de Marcousin kirjoittamat ja Michael Dudok De Wit’in kuvittamat kuvakirjat. Kaunis kuvakerronta mukailee alkuperäisten kuvakirjojen tyyliä, yhdistäen vahvoja ääriviivoja ja herkkiä akvarellivärityksiä.

Ella, Oskari ja Huu on katsottavissa Areenassa 30 päivää ensilähetyksestä.

Asiasana: tunteet
Asiasana: tunteet asiasanat,Pikku Kakkonen
Asiasana: ajatuksia herättävä
Asiasana: ajatuksia herättävä Asiasana,Pikku Kakkonen
Pikku Kakkosen asiasanat: ystävyys
Pikku Kakkosen asiasanat: ystävyys Pikku Kakkonen,asiasanat

Lisää ohjelmasta

 • Pikku Kakkosen syyskuun tärpit

  Pikku Kakkosen arki-illoissa on aina teema.

  Pikku Kakkosen syksyssä on monenmoista mukavaa tarjolla pientä katsojaa varten! Maanantaina käydään koulua, tiistaina katsellaan posteja, keskiviikkoisin liikutaan, torstaisin opetellaan kaveritaitoja ja perjantaisin pohditaan Jaakkopedian toimistossa maailmaa.

 • Jönneli - komediasarja lapsille

  Jönneli on uusi, lapsille suunnattu komediasarja.

  Jönneli on 4-7 -vuotiaille suunnattu lasten komediasarja, jossa seikkailevat arkkityyppiset hahmot satumaisessa maailmassa. Jönneli nähdään lauantaiaamuisin 29.8. alkaen Pikku Kakkosessa ja Areenassa.

 • Salasaaren seikkailijat Pikku Kakkosessa

  Seikkailijalapset lentävät mukaan keskelle satua.

  Salasaaren seikkailijat on uusi sarja, jonka jokaisessa jaksossa kaksi 6-8-vuotiasta lasta pääsee lentämään kuumailmapallolla keskelle satua. Salasaarella lapsi otetaan vastaan seikkailijana - pystyväna, sinnikkäänä, kekseliäänä - sellaisena, jona jokainen lapsi ansaitsee tulla nähdyksi. ”Sinä olet sopiva!” lauletaan Salasaarella.