Hyppää pääsisältöön

Ulkolinja: Ruotsin uusi pakolaispolitiikka

Mikä muutti Ruotsissa pitkään jatkuneen liberaalin maahanmuuttopolitiikan?
Rajatarkastuksen Ruotsin ja Tanskan välillä otettiin käyttöön 2016. Mikä muutti Ruotsissa pitkään jatkuneen liberaalin maahanmuuttopolitiikan? Yle TV1,Ulkolinja: Ruotsin uusi pakolaispolitiikka

TV1 torstaina 9.8.2018 klo 22.40 - 23.40, uusinta keskiviikkona 15.8. klo 23.35
Areenassa 26 päivää

Syksy vuonna 2015 oli Euroopassa poikkeuksellinen. Syyriasta, Afganistanista, Irakista ja Eritreasta saapui yli miljoona turvapaikanhakijaa.

Ruotsi tunnettiin pitkään liberaalista suhtautumisesta maahanmuuttajiin. Pakolaiskriisi sai myös Ruotsin tiukentamaan pakolaispolitiikkaansa. Ohjaaja Pontus Mattssonin dokumentissa kysytään, miten näin kävi?

Tvärvändningen – svängningen i flyktpolitiken. Tuotanto: SVT, Ruotsi, 2017.

 • Lokakuun Riemulauluissa Antti Kleemolan musiikkia

  Lokakuun Riemulaulujen teemana on Sun puolella.

  Sun puolella -Riemulauluissa 24.10. klo 10 Lahden Gospelkuoron valoisa ja voimakas soundi yhdistyy Kleemolan tarinallisiin kappaleisiin. Ohjelmassa keskustellaan erityisesti nuorten auttamisesta ja siitä, mikä luo toivoa elämän heikkoina hetkinä.

 • Mika Ihamuotila aloittaa Toivomus-keskustelusarjan uuden kauden

  Toivomus-keskustelusarja TV1:llä 2.9.2021 alkaen

  Keskustelusarjan Toivomus (En önskan) uuden kauden aloitusjaksossa Mika Ihamuotila kertoo sairastumisestaan, joka rohkaisi hänet vaihtamaan alaa. Sarjan neloskausi esitetään Yle TV1:llä 2.9.2021 alkaen.

 • Trauma - henkirikoksen jäljet kertoo rankoista henkirikoksista uhrien omaisten äänellä

  Yle Areenassa 30.8. ja Yle TV1:llä 5.9. alkaen

  Trauma – henkirikoksen jäljet on kahdeksanosainen sarja ihmisistä, jotka ovat menettäneet läheisensä yllättäen mielivaltaisen henkirikoksen uhrina. Jokainen tarina elämästä trauman jälkeen on henkilökohtainen ja omanlainen. Sarjan juontaja Jere Tiihonen kuljettaa katsojaa rankkojen kertomuksien läpi. Sarjaa esitetään Yle TV1:ssä sunnuntaisin 5.9. alkaen. Yle Areenasta kaikki jaksot voi katsella jo 30.8. alkaen.