Hyppää pääsisältöön

Ilmoittaudu SuomiLOVEn yleisöön

Studioyleisö SuomiLOVEn kuvauksissa.
Studioyleisö SuomiLOVEn kuvauksissa. Kuva: Ari Ojanperä SuomiLOVE,yleisö

Kuvaukset on tältä kaudelta suoritettu, kiitos mielenkiinnostasi ja pysy kuulolla mahdollisia uusia kuvauksia varten. 6. tuotantokauden kuvaukset on Tampereen Mediapoliksessa syksyllä 2019.

Lämpimästi tervetuloa mukaan LOVE-yleisöön!

SuomiLOVE-ohjelman tuottaa Warner Bros. International Television Production Finland. Ilmoittautumalla yleisöön hyväksyt EU:n uuden tietosuoja-asetuksen. Katso tuottajan päivitetty tietosuojaseloste tästä.

 • Ilmoittaudu SuomiLOVEn yleisöön

  Nauhoitukset ovat Tampereella syksyllä 2018 arki-iltaisin.

  Nauhoitukset ovat Tampereella syksyllä 2018 arki-iltaisin n. klo 17 alkaen seuraavasti.

 • Miten SuomiLOVE-tarinat valitaan? Miten lähetän omani?

  SuomiLOVE: Usein kysytyt kysymykset

  Olemme saaneet paljon kysymyksiä SuomiLOVEn uuteen kauteen liittyen. Tässä jutussa vastaamme yleisimpiin kysymyksiin. Miten voin lähettää SuomiLOVElle tarinani? Voit lähettää tarinasi sivuiltamme löytyvällä kaavakkeella. Tuo kaavake on ainoa kanava, jota kautta tarinat kulkeutuvat SuomiLOVEn tekijöille.

 • SuomiLOVE saa jatkoa - lähetä tarinasi!

  SuomiLOVE: rakkaudella ei ole olemassa yhtä tiettyä muottia

  SuomiLOVEssa rakkaudella ei ole olemassa yhtä tiettyä muottia ja mikä tahansa laulu voi kertoa rakkaudesta Meillä ohjelman tekijöillä on suuri ilo kertoa, että SuomiLOVEsta tehdään kuudes kausi. Sen valmistelut alkavat välittömästi ja toivommekin, että lähettäisitte meille tarinoitanne!