Hyppää pääsisältöön

Mielenkiintoinen ja haastava elämänmuutos edessä? Muutto yhteen! Hakekaa mukaan uuteen Muuttopäiväkirjat-sarjaan!

Pöytä, jossa on valokuvia, kahvikuppi ja kynä.
Muuttopäiväkirjat-ohjelma hakee nuoria, uusia kokemuksia janoavia pareja Pöytä, jossa on valokuvia, kahvikuppi ja kynä. muutto,parisuhde,vuokra-asunnot,muuttopäiväkirjat

Oletteko täysi-ikäinen mutta alle kolmekymppinen, uusia kokemuksia janoava, pirteä ja filmaattinen pari? Mutta muuten olette millainen tahansa pari ja mistä päin Suomea hyvänsä. Jos vastaus on kyllä, jatkakaa pliis lukemista.

Entä oletteko laittamassa hynttyyt yhteen syksyn 2018 ja kevään 2019 välisenä aikana? Jos vieläkin natsaa, saatatte olla etsimämme kaksikko. Meillä on juuri teille tuhtia asiaa.

Nyt jos koskaan on elämänne tilaisuus hankkia mielenkiintoinen kokemus ja ansaita samalla rahaa. Hakekaa Ylen kanavilla esitettävään uuteen dokumenttirealityyn Muuttopäiväkirjat, niin teistä voi tulla tähtiä!

Nyt jos koskaan on elämänne tilaisuus hankkia mielenkiintoinen kokemus ja ansaita samalla rahaa.
Muuttopäiväkirjat-ohjelman promokuva, jossa näkyy nuoripari ja muuttolaatikoita.
Asenne ja hyvä meininki ratkaisevat parien valinnassa! Muuttopäiväkirjat-ohjelman promokuva, jossa näkyy nuoripari ja muuttolaatikoita. muutto,parisuhde,nuoret,vuokra-asunnot

Sarjassa seurataan yhteen muuttavien parien arkea ja juhlaa puolen vuoden ajan. Olennainen osa ohjelmaa ovat pariskunnille antamillamme kameroilla tuotetut päiväkirja-materiaalit, joten innostavalle itseilmaisulle annetaan haussa suuri painoarvo.

Harrastuneisuutta tai aiempaa kokemusta kameran käytössä ei kuitenkaan tarvita, sillä asenne ja hyvä meininki ratkaisevat!

Pääsette täyttämään hakemuksen täältä: Muuttopäiväkirjat-hakulomake. Lomakkeen täyttämiseksi vaaditaan kirjautuminen Google-tilille.

Hakulomake sisältää perustiedot, muutaman tarkentavan kysymyksen, ladattavan valokuvan, sekä vapaaehtoisen, enintään kaksi minuuttia pitkän videon. Simppeliä. Rec.

Harrastuneisuutta tai aiempaa kokemusta kameran käytössä ei tarvita, sillä asenne ja hyvä meininki ratkaisevat!

Lisätietoja ja kysymyksiä pyydämme lähettämään sähköpostiin: filmaattiset@filmaattiset.fi.

Ylen tietosuojaperiaatteet löydät täältä ja Ylen tietosuojalausekkeen täältä.

Ohjelman tuottaa Ylelle Filmaattiset Oy. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt EU:n uuden tietosuoja-asetuksen.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

 • Toimittaja, tietokirjailija ja muusikko Perttu Häkkinen on kuollut

  Perttu Häkkinen on kuollut

  Perttu Häkkinen menehtyi sunnuntaina 12.8. tapaturmaisesti. Kaipaamme rakasta kollegaamme syvästi. Hänen älykäs, valoisa ja huumorintajuinen persoonansa valaisi päiviämme niin työyhteisössä kuin ohjelmissaankin. Perttu oli poikkeuksellinen toimittaja. Hän oli tekijänä aidosti ihmisläheinen, innostava, innostuva, pelkäämätön ja tarkkanäköinen.

 • Naprapaatti, osteopaatti vai kiropraktikko? Mistä kannattaa hakea apua selkävaivoihin?

  Mikä manipulaatiohoito auttaa selkäkipuihin?

  Kun selkää särkee tai niska jumittaa niin moni miettii, mistä hakisi apua. Pitääkö mennä lääkäriin vai auttaisiko jonkinsortin käsittely? Nettiä selaamalla löytyy helposti erilaisia tuki- ja liikuntaelinten vaivoihin suunnattuja hoitoja, mutta jää epäselväksi, mikä niistä tarjoaisi juuri omaan vaivaan sopivinta apua. Entä kannattaako käydä toisen hoitomuodon osaajalla, jos yksi ei auttanut?

 • Kuinka hyvin muistat 8. kauden tapahtumat?

  Tietovisa 8. kauden tapahtumista.

  Oletko todellinen UP-tietäjä vai vaan pelkkä pikakelaaja? Testaa, kuinka hyvin muistat Uuden Päivän 8. tuotantokauden juonikuviot. Tsemppiä testiin!

Muuttopäiväkirjat