Hyppää pääsisältöön

Mielenkiintoinen ja haastava elämänmuutos edessä? Muutto yhteen! Hakekaa mukaan uuteen Muuttopäiväkirjat-sarjaan!

Pöytä, jossa on valokuvia, kahvikuppi ja kynä.
Muuttopäiväkirjat-ohjelma hakee nuoria, uusia kokemuksia janoavia pareja Pöytä, jossa on valokuvia, kahvikuppi ja kynä. muutto,parisuhde,vuokra-asunnot,muuttopäiväkirjat

Oletteko täysi-ikäinen mutta alle kolmekymppinen, uusia kokemuksia janoava, pirteä ja filmaattinen pari? Mutta muuten olette millainen tahansa pari ja mistä päin Suomea hyvänsä. Jos vastaus on kyllä, jatkakaa pliis lukemista.

Entä oletteko laittamassa hynttyyt yhteen syksyn 2018 ja kevään 2019 välisenä aikana? Jos vieläkin natsaa, saatatte olla etsimämme kaksikko. Meillä on juuri teille tuhtia asiaa.

Nyt jos koskaan on elämänne tilaisuus hankkia mielenkiintoinen kokemus ja ansaita samalla rahaa. Hakekaa Ylen kanavilla esitettävään uuteen dokumenttirealityyn Muuttopäiväkirjat, niin teistä voi tulla tähtiä!

Nyt jos koskaan on elämänne tilaisuus hankkia mielenkiintoinen kokemus ja ansaita samalla rahaa.
Muuttopäiväkirjat-ohjelman promokuva, jossa näkyy nuoripari ja muuttolaatikoita.
Asenne ja hyvä meininki ratkaisevat parien valinnassa! Muuttopäiväkirjat-ohjelman promokuva, jossa näkyy nuoripari ja muuttolaatikoita. muutto,parisuhde,nuoret,vuokra-asunnot

Sarjassa seurataan yhteen muuttavien parien arkea ja juhlaa puolen vuoden ajan. Olennainen osa ohjelmaa ovat pariskunnille antamillamme kameroilla tuotetut päiväkirja-materiaalit, joten innostavalle itseilmaisulle annetaan haussa suuri painoarvo.

Harrastuneisuutta tai aiempaa kokemusta kameran käytössä ei kuitenkaan tarvita, sillä asenne ja hyvä meininki ratkaisevat!

Pääsette täyttämään hakemuksen täältä: Muuttopäiväkirjat-hakulomake.

Hakulomake sisältää perustiedot sekä muutaman tarkentavan kysymyksen. Simppeliä. Rec.

Harrastuneisuutta tai aiempaa kokemusta kameran käytössä ei tarvita, sillä asenne ja hyvä meininki ratkaisevat!

Lisätietoja ja kysymyksiä pyydämme lähettämään sähköpostiin: filmaattiset@filmaattiset.fi.

Ylen tietosuojaperiaatteet löydät täältä ja Ylen tietosuojalausekkeen täältä.

Ohjelman tuottaa Ylelle Filmaattiset Oy. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt EU:n uuden tietosuoja-asetuksen.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

 • Suomen kansallisklassikko Tuntematon sotilas kasvaa näyttäväksi tv-sarjaksi Ylen kanavilla

  Viisiosainen sarja sisältää uutta materiaalia.

  Yle julkaisee ensimmäisenä TV1:ssä ja Yle Areenassa viisiosaisen Tuntematon sotilas -sarjan. Väinö Linnan kansallisklassikoksi muodostuneesta teoksesta kuvattu sarja alkaa TV1:n Kotikatsomossa sunnuntaina 30.12. kello 21.05. Loput neljä jaksoa nähdään tammikuussa sunnuntai-iltaisin kello 21.05. Kaikki viisi osaa julkaistaan kerralla katalogina Yle Areenassa 30.12. Tv-sarja laajentaa lokakuussa 2017 ensi-iltansa saaneen Tuntematon sotilas -elokuvan tarinaa.

 • Lista asioista, joita vihaan nykyajassa

  Asioita, joita vihaan nykyajassa

  Joulun alla ihmiset ovat pahalla päällä. Tähän syynä on koko vuoden patoutunut vitutus. Jos haluat helpottaa oloasi ennen jouluaattoa, laadi lista, johon keräät vihaamiasi asioita. Sen tarkoitus ei ole olla ratkaisukeskeinen. Listan ainoa tehtävä on saada olla vihainen. KulttuuriCocktailin Tuomas Karemo laati malliksi oman listansa.

 • Näkymättömästä säestäjästä tuli arvostettu pianopedagogi ja rakastettu musiikkijulkkis

  Meri Louhos kertoo elämästään laajassa artikkelisarjassa.

  Nuoruudessaan Meri Louhos, 91, oli näkymätön pianisti, säestäjä ja improvisoija, jonka nimeä ei aina edes mainittu. Meristä tuli sekä pianotaiteilija, arvostettu pianopedagogi että rakastettu radioääni ja tv-juontaja. Laajassa artikkelisarjassa Meri muistelee pitkää elämäänsä, josta ei seikkailuja puutu.

Muuttopäiväkirjat