Hyppää pääsisältöön

Millä konsolilla voitetaan virtuaalifutiksen maailmanmestaruus? Yle näyttää FIFA eWorld Cupin finaalin suorana

Virtuaalifutiksen FIFA eWorld Cupin finaali pelataan lauantaina 4. elokuuta Englannissa. Yle E-urheilu välittää loppuottelun suorana Yle Areenassa, ja taiston selostavat Arttu Hämäläinen ja Rasmus Virtanen.

Ikonisen FIFA-konsolipelisarjan viimeisintä osaa FIFA 18:a on pelattu kiihkeästi tällä viikolla Lontoon suurella O2-areenalla. Lauantaina 32 pelaajasta vain kaksi parasta höynääjää on enää jäljellä, kun eWorld Cupin "maailmanmestaruus" ratkeaa loppuottelussa.

Erityisen mielenkiintoisen kisasta tekee se, että finaalikaksikko edustaa kahta konsolia: Xbox Onea sekä PlayStation 4:ää. Molemman rautaväen edustajat ovat ratkoneet keskuudestaan parhaat jatkopeleihin, ja loppuottelussa vastakkain on siis paras Xbox- ja PS-peluri.

Kummallakin konsolilla pelataan yksi ottelu, ja maaliero paljastaa absoluuttisesti parhaan FIFA-pelurin! Tittelin ja nokintaoikeuden lisäksi voittajan matkaan lähtee 250 000 dollarin päävoitto.

FIFA eWorld Cupin loppuottelu suorana Yle Areenassa lauantaina 4. elokuuta kello 20.15 alkaen. Selostajina toimivat Arttu Hämäläinen ja Rasmus Virtanen.

#eurheiluyle

Skip Twitter post

Lue lisää:

Assembly on täällä taas! Counter-Striken Suomen mestaruudesta taistellaan suorana Ylen kanavilla – katso lähetysajat täältä

Uusimmat sisällöt - E-urheilu