Hyppää pääsisältöön

SuperJymy pudotti Nyyrikin jatkosta – CS-perjantai huipentui kotimaiseen kärkikamppailuun

Counter-Strike: Global Offensiven eSM-turnaus jatkui perjantaina Helsingissä kahdella huippupelillä.

Ensin Assembly Summer 2018 -pelifestarin päälavalla toisensa kohtaavat torstain avauspäivänä tappiot kokeneet joukkueet. SuperJymy kärsi 0-2-tappion ennakkosuosikki ENCElle, Nyyrikin taipuessa hallitsevan Suomen mestarin HAVU Gamingin käsittelyssä samoin lukemin. SuperJymy lähtee otteluun hienoisena ennakkosuosikkina – voitto tarkoittaa jatkopaikkaa lauantain päätöspäivään, kun taas häviöllä pelit päättyvät tähän.

Illan päättää kotimaan CS:n kärkijoukkueiden koitos. Huippunimiä pullisteleva, kesäkuun Vectoramat voittanut ENCE on ennakkosuosikki voittamaan Suomen mestaruuden. Mutta jos jostain on Goljatin kaatoon, niin HAVUsta. Joukkueet saattavat hyvinkin kohdata vielä uudestaan lauantain loppuottelussa, sillä tappio tässä vaiheessa ei vielä tarkoita turnausreissun päätöstä.

Perjantain aikataulut

klo 14.45 SuperJymy - Nyyrikki 2-0

klo 17.45 ENCE - HAVU Gaming 2-0

Ottelut suorana Yle Areenassa tai artikkelin kuvaa klikkaamalla.

Lue lisää:

Assembly on täällä taas! Counter-Striken Suomen mestaruudesta taistellaan suorana Ylen kanavilla – katso lähetysajat täältä

Uusimmat sisällöt - E-urheilu