Hyppää pääsisältöön

Voit luottaa minuun

Neliosainen brittitrilleri Voit luottaa minuun kertoo sairaanhoitajasta, joka ottaa lääkärin identiteetin. Pääroolissa Jodie Whittaker
Brittitrillerin pääroolin näyttelee Jodie Whittaker. Neliosainen brittitrilleri Voit luottaa minuun kertoo sairaanhoitajasta, joka ottaa lääkärin identiteetin. Pääroolissa Jodie Whittaker Yle TV1,Jodie Whittaker,Voit luottaa minuun

TV1 perjantaisin 10. - 31.8.2018 klo 21.05 - 22.00
Areenassa 30 päivää

Sairaanhoitaja Cath Hardcare tekee työtä sydämellään. Hän huolehtii kardiologisen osaston potilaista ammattilaisen ottein. Kun Cath huomaa sairaalan toiminnassa laiminlyöntejä ja tuo ne julki, hän saa ilmiantonsa takia potkut.

Voit luottaa minuun (12) on uusi, sairaalamaailmaan sijoittuva neliosainen brittitrilleri.

Petollinen elämä vei mukanaan

Kun Cathin paras ystävä, ensiapulääkäri Ally Sutton muuttaa Uuteen-Seelantiin, päättää työttömäksi jäänyt sairaanhoitaja ja pienen tytön yksinhuoltaja tarttua tilaisuuteen. Hän haluaa kääntää elämänsä suunnan ja ottaa käyttöön ystävänsä henkilöllisyyden.

Uusi elämä Ediburghissa kiireisellä ensiapuosastolla alkaa vetää yhä enemmän puoleensa, mutta jäikö Cathin menneisyys tarpeeksi kauas? Kuinka pitkään Cath pystyy esittämään pätevää lääkäriä? Minkälaiset seuraukset valheella on hänen työssään ja yksityiselämässään?

Pääroolissa Jodie Whittaker

Voit luottaa minuun -sarjan pääroolin tekee brittinäyttelijä Jodie Whittaker, mutta vain ensimmäisellä tuotantokaudella. Seuraavaksi Whittaker nähdään kulttisarjassa Doctor Who, jonka päärooliin hänet on ensimmäisenä naisena valittu.

Voit luottaa minuun -sarjaan on tulossa toinen tuotantokausi, mutta uudella asetelmalla ja miehityksellä. Sarjaa käsikirjoittaa sairaalamaailmaa tunteva Dan Sefton, joka on ammatiltaan lääkäri.

Sarjan muissa rooleissa näyttelevät Emun Elliott, Sharon Small ja Blake Harrison.

Trust Me. Ohjaus: John Alexander ja Amy Neil. Tuotanto: Red Production Company/BBC, Britannia 2017.

Keskustele