Hyppää pääsisältöön

Isä Matteon tutkimukset jatkuvat taas

Isä Matteo ajaa polkupyörällään
Isä Matteo ajaa polkupyörällään Kuva: Lux Vide S. p. A. Isä Matteon tutkimuksia,teeman sarjat

Karismaattinen ja sydämellinen kirkonmies isä Matteo ratkoo rikoksia ja sydänsuruja suositun italialaissarjan uusissa jaksoissa. Sarjan 11. tuotantokausi nähdään Teemalla syksyn 2018 aikana.
Teemalla arkisin 22.8.2018 alkaen keskiviikosta perjantaihin klo 20. Jaksot Areenassa 90 päivää.

Syyttäjä Marco Nardi (Maurizio Lastrico) ja karabinieerien kapteeni Anna Olivieri (Maria Chiara Giannetta) sarjassa Isä Matteon tutkimuksia
Syyttäjä Marco Nardi (Maurizio Lastrico) ja kapteeni Anna Olivieri (Maria Chiara Giannetta) Syyttäjä Marco Nardi (Maurizio Lastrico) ja karabinieerien kapteeni Anna Olivieri (Maria Chiara Giannetta) sarjassa Isä Matteon tutkimuksia Kuva: Lux Vide S. p. A. Isä Matteon tutkimuksia,teeman sarjat

Uuden kauden aluksi Spoleton karabinieeriasemalla odotetaan jännittyneinä uuden kapteenin tapaamista. Ylivääpeli Cecchini varsinkin on niin hermona, että vasta isä Matteon kannustavat sanat rohkaisevat hänet astumaan sisään asemalle, missä odottaa hänen uusi esimiehensä. Tai paremminkin – esinainen.

Isä Matteon tutkimusten uudella 11. tuotantokaudella tavataan uusina hahmoina mm. kapteeni Anna Olivieri ja hänen poikaystävänsä, nuori juristi Giovanni Santucci. Rikoksia yhdessä karabinieerien ja kaupungin pitkäaikaisen harrastelijasalapoliisin isä Matteon kanssa selvittää myös uusi syyttäjä Marco Nardi, joka ei perusta naispuolisista työtovereista, eikä naisista ylipäänsä, ja joutuukin heti törmäyskurssille uuden kapteenin kanssa.

Isä Matteon pappila on myös saanut uuden asukkaan, 16-vuotiaan Sofian, jolla ei ole perhettä lainkaan ja joka haluaisi vain takaisin Roomaan. Mikä hänet on tuonut Spoleton pikkukaupunkiin?

Sofia (Mariasole Pollio) ja Seba (Federico Russo) sarjassa Isä Matteon tutkimuksia
Sofia (Mariasole Pollio) ja Seba (Federico Russo) Sofia (Mariasole Pollio) ja Seba (Federico Russo) sarjassa Isä Matteon tutkimuksia Kuva: Lux Vide S. p. A. Isä Matteon tutkimuksia,teeman sarjat

Kuten aina, rikosten lisäksi isä Matteota työllistävät monien ihmisten erilaiset huolet ja sydänsurut. Hän joutuu tekemään vaikeitakin valintoja, joissa ei voi kuin kuunnella sydämensä ääntä.

Sarjasta nähdään Teemalla 26 ennen esittämätöntä jaksoa, jotka ovat valmistuneet vuonna 2017 ja saaneet ensiesityksensä Italiassa vuoden 2018 keväällä.

  • Isä Matteon tutkimuksia (Don Matteo), 11. tuotantokausi, Italia 2017 – 2018. Tuotanto RAI

Yle Teema

Teema Twitterissä ja Facebookissa