Hyppää pääsisältöön

Nuori, onko sinua häiritty seksuaalisesti koulussa? Kerro meille kokemuksistasi Ylen kyselyssä

Kuvituskuva
Kuvituskuva Kuva: Riikka Kurki / Yle MOT,seksuaalinen häirintä,nuoret,jouni munukka

Huorittelua, homottelua, läpsimistä, sopimatonta koskettelua, ahdistavia vitsejä, salaa otettujen kuvien lataamista someen tai jotakin muuta. Koulussa tapahtuu monenlaista seksuaalista häirintää ja olemme tekemässä Ylellä juttua aiheesta. Tarvitsisimme kokemuksia siitä, millaista seksuaalista häirintää nuoret kokevat koulussa.

Voit kertoa meille kokemuksistasi vapaamuotoisesti nimettömänä alla olevassa kyselyssä. Kokemuksia voidaan käyttää nimettöminä sitaatteina jutussa.

Jos kuitenkin haluat kertoa enemmän koulussa tapahtuneesta seksuaalisesta häirinnästä, niin voit jättää puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi yhteydenottoa varten lomakkeen lopussa. Nimeäsi ei julkaista ilman lupaasi.

Kysely suljettu, kiitos vastanneille!

Jos tarvitset seksuaalisen häirinnän tai väkivallan kokemuksiin apua, voit hakea sitä näiltä järjestöiltä.

Ylen tietosuojalauseke.

Kommentit