Hyppää pääsisältöön

Ysäripunastuttaja E-rotic live-vieraana ja musiikkivideoilla

Saksalainen eurodance-yhtye E-rotic nousi Suomessa korkeille listasijoituksille eroottisilla kappaleillaan. Suosionsa huipulla yhtye vieraili Lista TOP 40 -ohjelmassa vuosina 1995 ja 1996. Elävän arkiston koosteeseen on koottu E-roticin musiikkivideoita ja live-esiintymisiä.

Suomen televisiossa E-roticin pikkutuhmia ja animoituja musiikkivideoita nähtiin tasaisesti yhtyeen kulta-aikana 90-luvun puolivälissä. Yhtyeen suurimpia hittejä ovat muun muassa vauhdikkaammat Sex On The Phone, Willy Use A Billy... Boy, Fritz Love My Tits sekä reggae-poljentoinen tanssileka Help Me Dr. Dick

Vuonna 1994 perustettu E-rotic oli alunperin saksalaisen tuottaja ja lauluntekijä David Brandesin luomus. Yhtyeen alkuvaiheessa Brandes esitti myös studiossa kappaleiden rap-osuudet vaikka live-esiintymisissä häntä ei nähty.

Syyskuussa 1995 E-rotic hallitsi Suomen virallisen listan ykkössijaa. Tämän kunniaksi yhtye oli saatu studioon vieraaksi, jossa se esitti kappaleet Max Don't Have Sex with Your Ex ja Fred Come to Bed. Tuolloin yhtyeessä nähtiin alkuperäinen keulakaksikko Lyane Leigh ja räppäri Raz-Ma-Taz. Kokonaisuudessaan ohjelman voit katsoa tästä

Vuonna 1996 yhtyeen keulakaksikon tilalle pestattiin Jeanette Christensen ja Terence d'Arby. Lista-ohjelmassa vieraillut yhtye esitti studiossa kappaleen Help Me Dr. Dick sekä antoi seksivinkkejä suomalaisille television katsojille.

Vuosien varrella yhtye on kokenut lukuisia jäsenvaihdoksia, mutta keikkailu on jatkunut vaihtelevilla kokoonpanoilla.

E-roticin musiikkivideoita:

Keskustele