Hyppää pääsisältöön

Naiset puhuvat pimpistä suoraan – katso Jalkojen välissä -sarja

Jalkojen välissä -sarjaan osallistuneiden naisten sukupuolielimet.
Jalkojen välissä -sarjaan osallistuneiden naisten sukupuolielimet. Kuva: Danmarks Radio TV seksuaalisuus,Naisen sukupuolielimet,jalkojen välissä

Karvaisena vai ilman karvoja? Millainen oli ensimmäinen kerta? Mitä voi tapahtua, kun elämä alapään kanssa on hankalaa tai suistuu raiteiltaan? Nuoret tanskalaisnaiset kertovat seksuaalisuudestaan ilman nimiä ja kasvoja – he paljastavat kameralle vain alapäänsä.

Aiemmin on tuskin tehty asiaohjelmasarjaa, jonka kuvituksena ovat pelkästään sukupuolielimet. Tanskalaissarja Jalkojen välissä (Mig og min fisse) on ainutlaatuinen poikkeus – ja siinä se on luontevaa.

Naiset kertovat neitsyytensä menettämisestä, ensimmäisistä kuukautisistaan ja seksuaalisesta haluttomuudestaan vapautuneesti. Tilanne olisi luultavasti toinen, jos he keskustelisivat aiheesta kasvotusten studion sohvalla.

Minun on aina joskus pakko saada orgasmi! Muuten sekoan.

Sarja kuvaa, miten kullakin naisista on oma ainutlaatuinen suhde seksuaalisuuteensa. Yksi naisista kertoo, että hänen on usein pakko saada orgasmi pysyäkseen järjissään. Toinen nainen taas ei halua harrastaa itsetyydytystä.

Tiistaina 21. elokuuta tavataan puolestaan joukko tanskalaismiehiä, joiden alapäätä ei palella. Hekin riisuutuvat kameralle ja paljastavat, mitä he ajattelevat jalkovälistään. Jaksot julkaistaan samaan Jalkojen välissä -sarjaan.

Lue lisää:

Tämä dickpic kannattaa avata! - Jalkojen välissä jatkuu tarinoilla kikkeleistä

Kehutun Jalkojen välissä -sarjan uusissa jaksoissa miehet puhuvat elimistään: munasta, kalusta, kullista, pippelistä, kikkelistä.. Miesten tarinoissa korostuvat ehkä naisia enemmän fyysinen puoli kuten koko, erektio ja kestävyys.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua