Hyppää pääsisältöön

Konserttimusiikin Sävel on vapaa Yle Radio 1:ssä lauantaina 25.8. Toivoa voi jo nyt!

Ulkoilmakonsertti
Ulkoilmakonsertti Kuva: Pixabay taidemusiikki

Elokuun viimeisenä lauantai-iltana on taas aika kokoontua radion ääreen nauttimaan hyvästä musiikista ja kuuntelijoiden toiveista ympäri Suomen.

Voit lähettää musiikkitoiveesi jo hyvissä ajoin ennakkoon sähköpostilla savel.vapaa@yle.fi tai alla olevalla lomakkeella. Liitä mukaan yhteystietosi ja lyhyt perustelu.

Ennakkotoiveita voi jättää ohjelman lähetyspäivään, lauantaihin 25.8. klo 17 saakka.

Puhelinlinja (09 144 800) suoraan lähetykseen aukeaa lauantaina 25.8. klo 18.00.

Juontajina kirjailija, toimittaja Minna Lindgren ja toimittaja Klaus Pylkkänen. Ohjelman suunnittelusta vastaa Inari Tilli.

Kuuntele Sävel on vapaa Yle Radio 1:stä lauantaina 25.8. klo 19.03 - 22.00.

 • Tänä lauantaina Yle Radio 1:ssä on Tarinoiden yö

  Yö on täynnä tarinoita lauantain myöhäisiltana 23.5.2020

  Yö on jälleen täynnä tarinoita lauantain myöhäisiltana 23. toukokuuta, kun Yle Radio 1 lähettää perätysten neljä Tarinatarha-ohjelmaa, jolloin tarinoiden ja musiikin mukaan voi heittäytyä useamman tunnin ajaksi. Tulevassa Tarinoiden yössä kuullaan alkuun Zacharias Topeliuksen iki-ihana klassikko Adalminan helmi.

 • Jalostaako yhteinen kriisi meitä? Osallistu Roman Schatzin Maamme-iltaan

  Mitä me keksimme tänä outona aikana?

  "Kyllä hätä keinot keksii, sanoi akka kun kissalla pöydän pyyhki." Kuten kaikilla kriiseillä, myös tämän hetken tilanteella on paitsi pahoja myös hauskoja, opettavaisia ja luovia vaikutuksia. Mitä me tästä opimme, mitä kaikkea me keksimme tänä outona aikana? Millaisia uusia ideoita, ratkaisuja, strategioita ja visioita me kehitämme? Jalostaako yhteinen kokemus meitä ihmisinä?

 • Toivo musiikkia Faunin iltapäivään

  Toivo omaa suosikkiasi.

  Faunin iltapäivä on iltapäivien rentouttava musiikkihetki klassisen musiikin parissa. Perjantaisin ohjelmassa soivat kuuntelijoiden toiveet. Mitä sinä haluaisit kuulla? Faunin iltapäivä soi Yle Radio 1:ssä joka päivä klo 16.10 - 17.00. Kuunneltavana myös Yle Areenassa.