Hyppää pääsisältöön

Sohvaperunat: Alkuperäinen sohvis tekee paluun ohjelmaan!

Kuudennen kauden sohvaperunat istuvan sohvalla ja seisovat sohvan takana.
Kuudennen kauden sohvaperunoita. Kuudennen kauden sohvaperunat istuvan sohvalla ja seisovat sohvan takana. Kuva: Pyry Pietiläinen / Yle Kuvapalvelu Sohvaperunat

Sohvaperunoiden joukko on uudella kaudella suurempi kuin koskaan: kaikki viidennen kauden sohvikset jatkavat mukana ja joukkoon liittyy lisäksi kaksi uutta perunaparia.

Sohvaperunoiden kuudes tuotantokausi on pidempi kuin koskaan aiemmin – 15 jaksoa! Uudella kaudella mukaan sohvaperunajoukkoon tulee neljä uutta perunaa, joista yksi – Jussi-Pekka "marsumies" – on tuttu sarjan tosifaneille jo ohjelman ensimmäiseltä kaudelta.

Jarno ja Jussi-Pekka, Turku

Jarno ja Jussi-Pekka istuvat sohvalla.
Jarno ja Jussi-Pekka ovat mukana Sohvaperunoiden 6. kaudella. Jarno ja Jussi-Pekka istuvat sohvalla. Kuva: Pyry Pietiläinen / Yle Kuvapalvelu Sohvaperunat

Jussi-Pekka muistetaan ensimmäisen Sohvaperunat-kauden filosofisena marsumiehenä. Tällä kaudella Jussi-Pekka istahtaa naapurinsa Jarnon sohvalle, jossa heillä on tapana yhdessä kommentoida televisiotarjontaa tai pelata videopelejä.

Omar ja Mika, Espoo

Omar ja Mika istuvat sohvalla.
Omar ja Mika liittyvät sohvaperunoiden joukkoon 31.8.2018. Omar ja Mika istuvat sohvalla. Kuva: Pyry Pietiläinen / Yle Kuvapalvelu Sohvaperunat

Omar ja Mika ovat alunperin tutustuneet muutama vuosi sitten töiden kautta. Sympaattinen ja iloinen duo viettää myös vapaa-aikaansa yhdessä katsellen ulkomaisia sarjoja sekä kotimaisia suosikkeja.

Tätä luvassa 6. kaudella!

Kuudennella Sohvaperunat-kaudella on mukana yhteensä 18 sohviskokoonpanoa ympäri Suomen. Uusien parien lisäksi jatkavat helsinkiläiset Monna ja Iris, Salli ja Teemu, ukkiskerho, Pinja ja Sanna, Jari ja Sanna, Jarno ja Perttu sekä Iida ja Nelli. Sohvalla telkkaria tuijottelevat myös turkulaiset Laura, Ville, Akseli ja Aamos sekä Osku ja Juhani.

Oulusta mukana ovat edelleen Mici ja Maicci, Juho ja Toni ja Linda ja Jani. Kanssamme viikon tv-tarjontaa kommentoivat myös Tanja ja Sannis Nousiaisista, Marja ja Eija Ranualta, Eila, Minna ja Olli Lohjalta sekä Jorma ja Soile Rovaniemeltä. 

Kesän aikana osalla sohviksia on puhaltanut muutoksen tuulia. Sanniksen ja Tanjan luona nähdään myös välillä Sanniksen tyttövauva. Jarnolle ja Pertulle on saapunut perheenjäseneksi ja Benille kaveriksi uusi koiranpentu! Lindan ja Janin kotona saattavat syksyllä vilahtaa myös perheen pojat Daniel ja Samuel.

Kausi alkaa best of -jaksolla

Sohvaperunoiden kuudes kausi alkaa jo perjantaina 24.8. ennennäkemättömällä edellisen kauden best of -jaksolla, joka esitetään Yle TV2:ssa ja Yle Areenassa klo 20.05.

Syksyn upouudet jaksot alkavat perjantaina 31.8. poikkeuksellisesti klo 22.00. Syksyn muiden jaksojen esitysaika on klo 21.00. Syyskauden viimeinen jakso nähdään 7.12.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua