Hyppää pääsisältöön

Suomalaisten voitonmarssi jatkuu! Vainikka ja Taavitsainen jatkoon The Internationalin kakkospäivänä

Jesse "JerAx" Vainikan ja Topias "Topson" Taavitsaisen edustama OG nousi kuilun partaalta 2-0-voittoon VGJ.Stormia vastaan.

The Internationalin jatkovaiheen kakkospäivän aloittanut peli oli aluksi VGJ:n hallinnassa. Lohkovaiheessa B-lohkon ykkösenä ylempään jatkosarjaan edennyt joukkue voitti tiimitaisteluja ja napsi yksittäisiä tappoja ympäri kartan. Esimerkiksi Topsonin ohjastama Zeus oli jatkuvasti väijytysten kohde.

41 minuutin kohdalla koettiin kuitenkin yllättävä käänne. OG:sta keväällä juuri VGJ:n paitaan siirtynyt Roman "Resolut1on" Fominok jäi Weaverillaan nalkkiin, ja Topson nappasi taposta maittavan kultapotin.

Vastaisku johti ketjureaktioon, joka päättyi vasta VGJ:n päädyssä. OG jyräsi tukikohtaan asti ja nappasi yllätysvoiton.

Toisessa erässä VGJ yritti laittaa kampoihin, mutta OG ei enää momentumista luopunut. Eurooppalaisjoukkue hoiti homman reilussa puolessa tunnissa, kirjasi 2-0-voiton ja eteni jatkoon.

OG:n kapteeni Johan "N0tail" Sundstein hymyili voiton jälkeen.
Avaa Instagram postaus

- Tämä oli suuri helpotus. Nykyinen kokoonpanomme pelaa ensimmäistä kertaa tällä tasolla. Ja Topiakselle tämä on ensimmäinen TI-turnaus. Olen erittäin iloinen, että pärjäsimme näin hyvin, OG:n tanskalaiskapteeni Johan "N0tail" Sundstein sanoi ottelun jälkeisessä haastattelussa.

OG:n joukkue uudistui rajusti keväällä, kun Resolut1onin lisäksi Gustav "s4" Magnusson ja entinen kapteeni Tal "Fly" Aizik jättivät kokoonpanon. Tilalle tulivat Anathan "ana" Pham, Sébastien "7ckngMad" Debs sekä nuori suomalaislupaus Topias "Topson" Taavitsaisen.

- Rakastan olla altavastaaja. Silloin suuret joukkueet eivät kiinnitä sinuun huomiota. Ei ole paineita, eikä odotuksia. Altavastaajilla ei ole hävittävää, vain voitettavaa, N0tail totesi.

The International päivä 2

Ylempi kaavio 21.8.

VJG.Storm – OG 0-2
Evil Geniuses – Team Secret 2-0

Alempi kaavio 22.8.

OpTic Gaming – Team Serenity 2-0
Virtus.pro – Mineski 2-0

Kaikki suomalaiset yöllä estradilla

The Internationalin kaikki kolme suomalaispelaajaa jatkavat ylemmän kaavion jatko-otteluiltaan tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Suomen aikaa. Lasse "MATUMBAMAN" Urpalainen saa Team Liquidin kanssa vastaansa kärkitiimi LGD:n kun taas Vainikan ja Taavitsaisen OG kohtaa viime yönä niin ikään voittoa juhlineen Evil Geniusesin.

Kaikki illan ja yön ottelut näkyvät suorana Yle Areenassa. Lähetys alkaa noin kello 19.30.

The International päivä 3

Alempi kaavio 22.8.

20.00 VGJ.Storm - Winstrike Team
23.00 Team Secret - ViCi Gaming

Ylempi kaavio 23.8.

02.00 Team Liquid - PSG.LGD
05.00 OG - Evil Geniuses

Lue lisää:

Urpalainen aloitti The Internationalin voitolla – Vainikka ja Taavitsainen tositoimiin tiistai-iltana

Pesis vaihtui Dotaan ja vuokrarästit miljoonavoittoihin: Nyt MATUMBAMAN puolustaa The Internationalin mestaruutta